sîmbătă, 20 iulie 2019

Thriller pe “Da Luz” !

Thriller pe “Da Luz” !

Lyon nu a reușit să rupă tradiția, care spune că nici o echipă din Hexagon nu a bătut vreodată Benfica la ea acasă și a cedat cu 3 la 4 întîlnirea de pe Estadio da Luz. Omul meciul a fost mijlocașul inventat de marea rivală Sporting, Carlos Martins, coautor la toate cele patru goluri ale trupei lui Jorge Jesus ! Brazilianul Alan Kardec a deschis balul în minutul 20, cu o superbă lovitură de cap din interiorul careului, venită în urma unei lovituri libere excelent executată de pe partea stăngă ! Benfica a rezolvat practic meciul până la pauză. Fabio Coentrao, care a finalizat cu sînge rece un contraatac școală și Javi Garcia, tot cu o lovitură de cap, au dus scorul la un neverosimil 3 la 0. Lyon nu a reacționat nici după pauză, iar Fabio Coentrao a reușit dubla: 4-0! Moment în care Claude Puel își scria deja demisia ! Gourcuff, cu golul serii pe Da Luz, Gomis și Lovren au mai îndulcit un pic din gustul amar al înfrăngerii, dar și așa scaunul lui Claude Puel se clatină serios! Dacă nu bate etapa viitoare în campionat, pe Rennes în deplasare poate să își caute de muncă !

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.