sîmbătă, 23 februarie 2019

Titlul 'Miss Univers' a revenit unei frumoase franțuzoaice de 24 de ani - GALERIE FOTO/VIDEO

Titlul 'Miss Univers' a revenit unei frumoase franțuzoaice de 24 de ani -  GALERIE FOTO/VIDEO

Iris Mittenaere, 24 de ani, deținătoare a titului 'Miss Franța', a fost desemnată astăzi 'Miss Univers', la Manila, după ce s-a impus în fața concurentelor din Haiti și Columbia, relatează AFP.

A 65-a ediție a celui mai important concurs de frumusețe, Miss Univers, le-a avut în prim plan pe cele 86 de tinere concurente.

Titlul de cea mai frumoasă femeie din lume în 2017 i-a revenit franțuzoaicei de 24 de ani, Iris Mittenaere, o studentă la chirurgie dentară care în 2016 a cucerit titlul 'Miss Franța', iar în 2015 'Miss Nord-Pas-de-Calais'.

Frumoasa tânără, născută la Lille, în nordul Franței, a promis că dacă va câștiga titlul de 'Miss Univers' va începe o campanie pentru promovarea igienei orale.

Iris Mittenaere s-a impus în finală în fața lui Raquel Pelissier (25 de ani), reprezentând Haiti, și a columbiencei Andrea Tovar (23 de ani). 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.