marţi, 23 mai 2017

Toate liceele și universitățile din Constanța și-au prezentat ofertele educaționale - VIDEO

Elevii de clasa a 8-a şi a 12-a sunt ajutaţi să îşi aleagă drumul în viaţă. Toate liceele şi universităţile din Constanţa s-au reunit pentru a-şi prezenta ofertele educaţionale. În premieră, în acest an, au fost înfiinţate şi două clase de învăţământ profesional dual, cu meseriile de mecanic auto şi tâmplar, propuse de agenţii economici.

loading...

Elevii care au mers la Târgul Ofertelor Educaționale au avut ocazia să stea de vorbă și să obțină informații atât de la profesori, cât și de la liceeni sau studenții tuturor liceelor și universităților din Constanța.

Cei mai mulți elevi de clasa a VIII - a s-au intereseat de profilurile teoretice.

La târgul educațional de la Constanța și-au expus oferta și școlile militare din țară.

În premieră, din toamnă, la Constanța vor funcționa două clase de învățământ profesional dual, cu meseriile de mecanic auto și tâmplar.

La târg sunt prezente și unitățile de învățământ superior din Constanța. Universitatea Spiru Haret a introdus, din acest an, modalitatea de înscriere online. Cei care își validează locul până în august, sunt scutiți de la plata taxei de înscriere.       

Târgul ofertelor educaționale are loc și mâine la Pavilionul Exozițional Constanța, dar și în alte orașe din județ precum Năvodari, Mangalia sau Medgidia.

loading...

Comenteaza aceasta stire

De luni încep înscrierile la grădiniță! Câte grădinițe sunt în Constanța și câte locuri sunt disponibile - VIDEO
De Ioana Paidos 20 mai 2017

De luni încep înscrierile la grădiniță! Părinții pot merge la unitățile dorite pentru a depune actele necesare. În județul Constanța sunt peste 19.000 de locuri, suficiente pentru toți micuții care au vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani și care din toamnă, vor merge la grădiniță.

Toate liceele și universitățile din Constanța și-au prezentat ofertele educaționale - VIDEO
De Ioana Paidos 18 mai 2017

Elevii de clasa a 8-a și a 12-a sunt ajutați să își aleagă drumul în viață. Toate liceele și universitățile din Constanța s-au reunit pentru a-și prezenta ofertele educaționale.

Scandalul de la școala din Constanța unde elevii sunt terorizați de un coleg cu ADHD continuă: 'Pe zi ce trece devine tot mai violent!' - VIDEO
De Ioana Paidos 9 mai 2017

Cazul băiețelului din Constanța diagnosticat cu ADHD care își agresează colegii pare fără rezolvare. În timp ce autoritățile spun că fac tot ce este posibil pentru ca elevul să se integreze în colectivitate, astăzi, alți doi copii au fost bătuți la școală.

Preînscrierea online te scutește de plata taxei de admitere la Universitatea Spiru Haret
De Neptun TV 8 mai 2017

Facultatea de Științe Juririce și Științe Economice Constanța, Universitatea Spiru Haret vă oferă posibilitatea de a vă preînscrie online la unul dintre următoarele programe de studii universitare de licență.

Scandal la o școală din Constanța! Un elev de clasa a doua îi terorizează pe colegi și pe părinți - VIDEO
De Ioana Paidos 5 mai 2017

Este scandal la o școală din Constanța! Mai mulți părinți s-au revoltat după ce copiii lor de 8 ani au ajuns acasă bătuți de un coleg de clasă. Bunica băiețelului spune că micuțul suferă de deficit de atenție, iar cadrele didactice nu-și dau interesul pentru a-l integra în colectivitate.