miercuri, 17 iulie 2019

TOP 10 mașini SECOND HAND pe care ROMÂNII vor să le cumpere

TOP 10 mașini SECOND HAND pe care ROMÂNII vor să le cumpere

Românii care cumpără mașini second-hand au anumite preferințe, care necesită răbdare și verificări temeinice.

Printre primele mărci auto preferate de români, cele mai multe sunt ale unor producători germani. De altfel, înclinația românilor către mașinile germane este binecunoscută și se perpetuează în timp, conform romaniatv.net.

Un roman din 10 isi doreste un Volkswagen Golf, releva un studiu efectuat de VeziCatFace. Mai exact, 12,8% dintre cei care au adaugat o cerere de cumparare pe site-ul citat au spus ca vor un Volkswagen Golf. Urmeaza, in ordine descrescatoare, Ford Focus si Opel Astra.

De cativa ani, numarul masinilor vandute cu 79.000 sau 89.000 de km este in crestere. Cu toate acestea, insa, doar 5% dintre cei care au pus o cerere pe VeziCatFace au spus ca ar vrea o masina cu mai putin de 100.000 km. Cei mai multi (64%) isi doresc un kilometraj intre 100.000 km si 200.000 km.

Masinile pe motorina raman preferatele romanilor cu 42% din totalul cererilor. Spre comparatie, procentul celor care isi doresc o masina pe benzina este la jumate, 23%.

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)