vineri, 23 august 2019

Tradiție și orgolii la Trofeul Telegraf. Sâmbătă începe ediția a 27-a

Mâine începe cea de-a 27-a ediţie a Trofeului Telegraf la fotbal în sală, cel mai vechi turneu din ţară rezervat jucătorilor de peste 35 de ani. Campioana din 2017, ACS Săgeata Stejaru, este principala favorită, dar SSC Farul şi Săgeata Stejaru se anunţă două contracandidate puternice la câştigarea competiţiei.

Tradiție și orgolii la Trofeul Telegraf. Sâmbătă începe ediția a 27-a

Puține competiții de acest gen se pot lăuda cu tradiția Trofeului Telegraf, care se desfășoară fără întrerupere de 27 de ani la Sala Sporturilor.

Fostele glorii sportive ale fotbalului constănțean, dar și foști mari internaționali români au participat de-a lungul timpului la turneul de la Constanța. Orgoliile nu au lipsit nici ele, iar anul trecut, ACS Săgeata Stejaru a câștigat trofeul după o finală cu echipa din care s-a desprins, Săgeata Stejaru. Cele două se anunță și în acest an principalele pretendente la titlu.

Suporter Spirit Club Farul are argumente pentru a încurca socotelile celor două rivale din Stejaru, chiar dacă obiectivul echipei la care joacă mulți foști fotbaliști ai Farului nu este trofeul.

SSC Farul deschide turneul sâmbătă, la ora 16.00, în compania amfitrionilor de la Telegraf.

Comenteaza aceasta stire