duminică, 23 septembrie 2018

Tradiție și orgolii la Trofeul Telegraf. Sâmbătă începe ediția a 27-a

Mâine începe cea de-a 27-a ediţie a Trofeului Telegraf la fotbal în sală, cel mai vechi turneu din ţară rezervat jucătorilor de peste 35 de ani. Campioana din 2017, ACS Săgeata Stejaru, este principala favorită, dar SSC Farul şi Săgeata Stejaru se anunţă două contracandidate puternice la câştigarea competiţiei.

Tradiție și orgolii la Trofeul Telegraf. Sâmbătă începe ediția a 27-a

Puține competiții de acest gen se pot lăuda cu tradiția Trofeului Telegraf, care se desfășoară fără întrerupere de 27 de ani la Sala Sporturilor.

Fostele glorii sportive ale fotbalului constănțean, dar și foști mari internaționali români au participat de-a lungul timpului la turneul de la Constanța. Orgoliile nu au lipsit nici ele, iar anul trecut, ACS Săgeata Stejaru a câștigat trofeul după o finală cu echipa din care s-a desprins, Săgeata Stejaru. Cele două se anunță și în acest an principalele pretendente la titlu.

Suporter Spirit Club Farul are argumente pentru a încurca socotelile celor două rivale din Stejaru, chiar dacă obiectivul echipei la care joacă mulți foști fotbaliști ai Farului nu este trofeul.

SSC Farul deschide turneul sâmbătă, la ora 16.00, în compania amfitrionilor de la Telegraf.

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.