luni, 23 iulie 2018

Trafic INFERNAL pe DN1, pe sensul către București - românii se întorc din vacanță!

Trafic INFERNAL pe DN1, pe sensul către București - românii se întorc din vacanță!

Traficul este infernal din cauza numărului mare de mașini, pe DN1, între Bușteni și Comarnic, pe sensul de mers către București, coada imensă de autoturisme întinzându-se pe kilometri întregi.

Mai mult decât atât, din cauza ploiii, miile de turiști aflați la munte s-au hotărât să plece mai devreme, astfel că traficul este blocat între localitățile Bușteni și Comarnic.

”Valorile de trafic sunt în creștere și ne așteptăm ca în orele următoare acestea să fie din ce în ce mai intense, având în vedere numărul foarte mare de turiști care se întorc astăzi de la munte”, arată Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Pentru evitarea aglomerației, șoferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A Săcele - Cheia - Ploiești, A3 Ploiești - București, unde la ora transmiterii acestei știri valorile de trafic sunt mai reduse.

Polițiștii recomandă șoferilor să respecte indicațiile și să circule cu atenție sporită.

UPDATE 18:00 Și la această oră, traficul pe DN1 este cumplit, între Sinaia și Comarnic circulându-se cu extrem de dificil. În ciuda traficului intens, niciun polițist nu dirijează traficul în zona extrem de aglomerată! 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Adolescent în stare gravă, găsit electrocutat pe o cale ferată ce duce în Portul Constanța
De Neptun TV 19 iulie 2018

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță spun că adolescentul are arsuri de gradele 3 și 4 pe circa 60 la sută din suprafața corpului și a fost transportat, conștient, la un spital din București.

CONSTANȚA. O săptămână până la cel mai așteptat eveniment al verii - tot ce trebuie să știi despre Neversea! Check-in poate fi făcut online
De Neptun TV 28 iunie 2018

La ediția din acest an, în cele patru zile de festival este așteptat un trafic de peste 250.000 de persoane din țară și din străinătate, dar și peste 200 dintre cei mai buni artiști ai momentului.