marţi, 16 octombrie 2018

Trafic INFERNAL pe DN1, pe sensul către București - românii se întorc din vacanță!

Trafic INFERNAL pe DN1, pe sensul către București - românii se întorc din vacanță!

Traficul este infernal din cauza numărului mare de mașini, pe DN1, între Bușteni și Comarnic, pe sensul de mers către București, coada imensă de autoturisme întinzându-se pe kilometri întregi.

Mai mult decât atât, din cauza ploiii, miile de turiști aflați la munte s-au hotărât să plece mai devreme, astfel că traficul este blocat între localitățile Bușteni și Comarnic.

”Valorile de trafic sunt în creștere și ne așteptăm ca în orele următoare acestea să fie din ce în ce mai intense, având în vedere numărul foarte mare de turiști care se întorc astăzi de la munte”, arată Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Pentru evitarea aglomerației, șoferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A Săcele - Cheia - Ploiești, A3 Ploiești - București, unde la ora transmiterii acestei știri valorile de trafic sunt mai reduse.

Polițiștii recomandă șoferilor să respecte indicațiile și să circule cu atenție sporită.

UPDATE 18:00 Și la această oră, traficul pe DN1 este cumplit, între Sinaia și Comarnic circulându-se cu extrem de dificil. În ciuda traficului intens, niciun polițist nu dirijează traficul în zona extrem de aglomerată! 

Comenteaza aceasta stire

TULCEA. Polițist de frontieră găsit împușcat în cap - bărbatul a lăsat un bilet de adio pentru soția sa!
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soție prin care își justifica gestul.

Momentul în care Elena Udrea a fost reținută pe stradă, în Costa Rica! VIDEO
De Neptun TV 4 octombrie 2018

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri de autoritățile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, potrivit unui anunț al Organismului de Investigații Judiciare din Costa Rica.