sîmbătă, 24 august 2019

TRAGEDIE! Accident rutier GRAV. Șapte victime, două persoane au decedat

TRAGEDIE! Accident rutier GRAV. Șapte victime, două persoane au decedat

Un bărbat și o femeie au decedat, iar alte cinci persoane, între care și un copil, au ajuns spital în urma coliziunii între două autoturisme pe o stradă din stațiunea Băile Govora, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea.

"În total sunt șapte victime, dintre care două persoane decedate - o femeie și un bărbat. Pentru bărbatul decedat s-au făcut manevre de resuscitare, dar, din păcate, a fost declarat mort. Alte patru victime, conștiente, au fost preluate de ambulanțele SAJ și SMURD și transportate la spital, în timp ce copilul, care avea răni ușoare, a plecat cu cineva din familie către UPU Vâlcea", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Potrivit polițiștilor, accidentul produs luni după-amiază ar fi fost cauzat de șoferul uneia dintre cele două mașini, care ar fi pătruns pe contrasens și ar fi lovit un alt autoturism care circula regulamentar.

Traficul rutier în zonă a fost blocat mai bine de o oră pentru a permite preluarea victimelor și efectuarea cercetărilor pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Comenteaza aceasta stire