miercuri, 20 martie 2019

Tragedie în lumea muzicii! Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis!

Tragedie în lumea muzicii! Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis!

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, în această dimineața, într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles, infomează TMZ.

Potrivit oficialităților, trupul artistului a fost găsit cu puțin timp înainte de ora 9 dimineața. De-a lungul timpului, Chester Bennington s-a confruntat cu dependența de alcool și droguri.

Bennington a fost prieten apropiat cu rockerul Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care s-a spânzurat în luna mai a acestui an.

Potrivit sursei citate, Chester era prieten bun cu Chris Cornell, care s-a spânzuraat, în luna mai a acestui an. Astăzi, Chris Cornell, ar fi împlinit 53 de ani.

Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, a fost gasit spânzurat, în camera lui din hotelul MGM Grand Detroit, la doar câteva ore după ce susținuse un concert alături de formația sa. Cornell avea 52 de ani și s-a confruntat ți el cu dependența de alcool și droguri, el internându-se într-o clinică de dezintoxicare în anul 2003. De atunci, nu a mai consumat substanțe interzise.

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.