joi, 22 august 2019

Tragedie în lumea muzicii! Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis!

Tragedie în lumea muzicii! Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis!

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, în această dimineața, într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles, infomează TMZ.

Potrivit oficialităților, trupul artistului a fost găsit cu puțin timp înainte de ora 9 dimineața. De-a lungul timpului, Chester Bennington s-a confruntat cu dependența de alcool și droguri.

Bennington a fost prieten apropiat cu rockerul Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care s-a spânzurat în luna mai a acestui an.

Potrivit sursei citate, Chester era prieten bun cu Chris Cornell, care s-a spânzuraat, în luna mai a acestui an. Astăzi, Chris Cornell, ar fi împlinit 53 de ani.

Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, a fost gasit spânzurat, în camera lui din hotelul MGM Grand Detroit, la doar câteva ore după ce susținuse un concert alături de formația sa. Cornell avea 52 de ani și s-a confruntat ți el cu dependența de alcool și droguri, el internându-se într-o clinică de dezintoxicare în anul 2003. De atunci, nu a mai consumat substanțe interzise.

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire