duminică, 21 iulie 2019

TRAGEDIE LA ȘCOALĂ. O elevă în vârstă de 16 ani s-a spânzurat în toaleta școlii din cauza colegilor - GALERIE FOTO

TRAGEDIE LA ȘCOALĂ. O elevă în vârstă de 16 ani s-a spânzurat în toaleta școlii din cauza colegilor - GALERIE FOTO

O elevă în vârstă de 16 ani și-a pus capăt zilelor, în toaleta școlii la care învăța, trupul său fiind descoperit abia după 90 de minute. Motivul gestului extrem al tinerei ar fi fost faptul că ceilalți elevi ai școlii râdeau de ea.

Dagmara Przybysz s-a mutat împreună cu familia sa, din Polonia în Marea Britanie, în urmă cu nouă ani, iar potrivit jurnaliștilor Daily Mail care citează profesori și elevi de la școala la care aceasta învăța, fata era frumoasă, fericită și foarte populară.

Totuși, deși în mod normal nu ar fi avut niciun motiv pentru a se sinucide, Dagmara suferea în tăcere și nu le-a povestit nici măcar părinților drama prin care trecea la școală. Un medic legist a povestit pentru Daily Mail cum elevii liceului la care învăța tânăra vorbeau despre mai multe grupuri de elevi-problemă care își băteau joc de Dagmara, o jigneau și îi cereau să se întoarcă în țara natală.

De curând, Poliția a făcut publice imaginile care o arată pe eleva de 16 ani cum pleacă din sala de cursuri la ora 12.14, iar trupul ei neînsuflețit a fost găsit 90 de minute mai târziu, deși profesorii știau că eleva s-a învoit pentru a merge la toaletă.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Furtună devastatoare în Grecia! Doi români, o mamă și fiul ei de 8 ani, au murit!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă

CUTREMUR de 7,1 grade magnitudine, în California: mai mulți răniți, scurgeri de gaze și incendii! E cel mai puternic seism din ultimii 20 de ani!
De Mediafax 6 iulie 2019

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, anunță Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump și Kim Jong-un în zona demilitarizată. Trump a devenit primul președinte american în funcție care a pășit pe teritoriul Coreei de Nord
De Mediafax 30 iunie 2019

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

Incendiul de la Notre Dame: Autoritățile franceze anchetează posibile fapte de neglijență
De Neptun TV 26 iunie 2019

”Dacă anumite greșeli, care ar putea explica amploarea flăcărilor, ar fi scoase la iveală, investigațiile desfășurate până la această dată, încă nu au determinat cauzele producerii incendiului”, a transmis printr-un comunicat procurorul din Paris Remy Heitz.

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.