luni, 24 septembrie 2018

O româncă de 23 de ani, cu două diplome și posesoare a unei afaceri, s-a aruncat de pe o catedrală din Londra! GALERIE FOTO

O româncă de 23 de ani, cu două diplome și posesoare a unei afaceri, s-a aruncat de pe o catedrală din Londra! GALERIE FOTO

La numai 23 de ani, Lidia Drăgescu, avea întregul viitor în față: era o patinatoare talentată, studentă la Medicină în ultimul an și își înființase o firmă în Londra. Din păcate, tânăra a ales să-și pună capăt vieții, iar familia nu își explică gestul extrem.

Tânăra româncă s-a aruncat dintr-o galerie din catedrala St. Paul din Londra, de la peste 30 de metri înălțime, pierzându-și viața la impactul cu podeaua. Erau studentă și mai avea numai câteva săptămâni până când își finaliza studiile și își câștiga diploma de neurochirurg. Mai avea încă o diplomă în Economie și Afaceri.

Lidia se mutase în Marea Britanie în urmă cu cinci ani, scrie Mirror Online, și, în paralel cu studiile universitare, își înființase o firmă de recrutare forță de muncă.

Tragedia a avut loc săptămâna trecută, pe 11 octombrie. La momentul respectiv, echipaje medicale au ajuns foarte repede la locul tragediei, spun martorii, dar tânăra nu a mai putut fi salvată. Catedrala a fost închisă pentru public, iar reprezentanții Poliției Metropolitane au declarat că nu se poate vorbi despre o moarte suspectă.

'Era perfectă, pură... Nu mai am lacrimi să plâng', a declarat mama tinerei pentru presa britanică.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

URAGANUL FLORENCE. Cel puțin 12 morți, peste 800.000 de gospodării fără curent electric. Trump va ajunge în zonele afectate!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

Cel puțin cinci persoane, inclusiv o mamă și copilul ei, au murit în Carolina de Nord, pe măsură ce furtuna tropicală Florence se deplasează încet prin Carolina de Nord și Carolina de Sud, au anunțat autoritățile locale, transmite postul CNN.

17 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001
De Neptun TV 11 septembrie 2018

Circa 3.000 de oameni și-au pierdut viața în atacurile din 11 septembrie, care încă mai modelează politica americană, cu toate că ele sunt mai puțin prezente în conștiința publică, la 17 ani de la producerea lor.

SUA, Franța, Germania și Canada susțin acuzațiile Londrei privind implicarea Rusiei în cazul Skripal
De Neptun TV 6 septembrie 2018

Premierul britanic Theresa May a indicat miercuri că operațiunea de contaminare a fostului spion rus cu un agent neurotoxic a fost efectuată de ofițeri din cadrul serviciului militar rus de informații (GRU).

Stare de urgență din cauza uraganului Gordon
De Neptun TV 5 septembrie 2018

Reprezentanții NHC au avertizat că uraganul reprezintă „o amenințare a vieții cetățenilor”.

INCENDIU DEVASTATOR. Luzia, cea mai veche fosilă umană, transformată în cenușă
De Neptun TV 4 septembrie 2018

O altă posibilă origine a incendiului ar fi un scurtcircuit, a adăugat Leitao.

ATAC ARMAT. Zece persoane, împușcate într-un ansamblu rezidențial. Trei sunt în stare critică
De Neptun TV 3 septembrie 2018

Oamenii au mers afară pentru a juca jocuri într-o zonă comună a ansamblului rezidențial în care se găsesc circa 100 de locuințe, a precizat poliția.

Marea Britanie se îndreaptă tot mai vizibil către un Brexit fără acord cu UE. Theresa May promite că nu va face niciun compromis
De Mediafax 2 septembrie 2018

Premierul a promis că nu va fi „presată” să ia nicio decizie contrară principiilor sale în timpul negocierilor.