duminică, 18 august 2019

Tragedie pe scena Cirque du Soleil: un acrobat a murit în urma unui accident petrecut în timpul unei reprezentații

De Mediafax 12:40, 19 martie 2018 589 vizite Eveniment
Tragedie pe scena Cirque du Soleil: un acrobat a murit în urma unui accident petrecut în timpul unei reprezentații

Un membru al echipei de acrobați a Cirque du Soleil a murit într-un spital din orașul american Tampa, unde fusese transportat în urma unui accident petrecut pe scenă, în timpul reprezentației de sâmbătă seară a spectacolului "Volta", potrivit tmz.com.

Yann Arnaud efectua o acrobație în aer și și-a pierdut echilibrul, căzând în cap.

Echipa de producție i-a venit imediat în ajutor, iar publicul a fost vizibil șocat de acest accident.

Cirque du Soleil a emis un comunicat de presă în care informa că Arnaud a fost transportat la spitalul local. Compania de divertisment a comunicat ulterior că acrobatul a murit din cauza rănilor grave suferite.

Yann Arnaud făcea parte din echipa Cirque du Soleil de 15 ani.

Istoria Cirque du Soleil, o companie fondată de Guy Laliberté și Gilles Ste-Croix, a început în 1984, de la un grup de 20 de artiști de stradă. În prezent este o importantă organizație cu sediul în Montreal, Québec (Canada), ce oferă divertisment de înaltă ținută artistică. Compania are aproximativ 5.000 de angajați, incluzând mai mult de 1.200 de artiști din aproape 50 de țări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orașe, din aproximativ 40 de țări, de pe șase continente, s-au lăsat uimiți și încântați până în prezent de Cirque du Soleil.

 

 

 

Comenteaza aceasta stire