miercuri, 24 iulie 2019

TRAGEDIE. Un șofer de TIR a fost găsit mort în cabină!

TRAGEDIE. Un șofer de TIR a fost găsit mort în cabină!

Un șofer de TIR, care tranzita județul Vâlcea, a fost găsit mort, seara trecută în cabina TIR-ului. Șoferul oprise într-o parcare din Râmnicu Vâlcea și intenționa să se odihnească.

Cel mai probabil cauza morții poate fi un infarct miocardic, însă medicii legiști trebuie să se pronunțe în acest caz. Autopsia trupului neînsuflețit al șoferului de TIR se va efectua în cursul zilei de astăzi, pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului, scrie voceavalcii.ro.

O altă tragedie asemănătoare a avut loc săptămâna trecută, atunci când un tânăr român care muncea în străinătate tot ca șofer de tir, a fost găsit mort într-o parcare din Germania.

Nu se știe dacă bărbatul ar fi avut probleme cu inima sau tragicul incident s-ar fi produs, ca și în alte cazuri, din cauza epuizării. Colegii acestuia, împreună cu Sindicatul Solidaritatea Șoferilor Drumuri Bune, au pornit o acțiune de strângere de fonduri pe rețelele de socializare pentru a-i aduce trupul neînsuflețit înapoi acasă.

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)