luni, 18 iunie 2018

Traian Băsescu, apostrofat la căpătâiul lui Ion Diaconescu - update

Cel acuzat că a distrus Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat, adică președintele Traian Băsescu, a apărut, aseară, la catafalcul liderului țărănist Ion Diaconescu. Înlăcrimat cum numai el știe să pară, omul care a făcut praf Guvernul Ciorbea din 1996, a venit să își prezinte omagiile. Câțiva țărăniști au strigat chiar „Trăiască Regele!”, știută fiind adversitatea lui Băsescu față de fostul suveran al României. O femeie i-a reproșat președintelui că a făcut avere, împreună cu fiicele sale, în timp ce copiii țării mor de foame.

 Pentru că se bazează, probabil, pe faptul că românii uită repede, Traian Băsescu și-a luat figura de înmormântare și s-a dus la priveghiul liderului țărănist Ion Diaconescu. Nu s-a mulțumit să depună o coroană, din partea președinției, ci a stat câteva minute, cu ochii înlăcrimați, la catafalc. Ca să vă explicăm, cel care și-a consumat energia pentru a îngropa PNȚCD-ul, a oftat după cel care i-a ținut piept, vreme de patru ani, în Convenția Democratică. Actor desăvârșit, am putea spune, Băsescu a purtat chiar și o discuție cu președintele țărănist Victor Ciorbea, fostul premier pe care el însuși îl dărâma, cu tot cu Guvern, în 1996. Câțiva țărăniști l-au întâmpinat cu scandări pro-monarhiste. Un alt moment jenant pentru președinte a fost cel în care o femeie i-a spus că, alături de cele două fiice, a făcut avere pe spatele poporului sărăcit. Unii ar spune că sosirea nocturnă a lui Traian Băsescu la priveghiul lui Ion Diaconescu nu a fost decât un gest de sfidare la adresa țărăniștilor. Știut fiind că președintele a încercat din răsputeri să îngroape definitiv PNȚCD-ul. Însă cel mai probabil, Băsescu a fost la catafalcul țărănistului numai pentru a apărea la televiziuni, filmat într-un loc unde era destul de greu să fie luat la rost de oameni.

Comenteaza aceasta stire

Sute de mii de oameni protestează împotriva statului paralel
De Neptun TV 9 iunie 2018

Mai multe persoane, prezente sâmbătă în Piața Victoriei, pentru mitingul PSD - ALDE, au prezentat stări de rău.

CONSTANȚA. PNL a demarat Campania 'Orașul poartă semnătura ta'!
De Robert Nenciu 29 mai 2018

Potrivit liberalilor, în urma răspunsurilor primite de la constănțeni, o parte din probleme se vor materializa în proiecte de hotărâre ce vor fi supuse votului Consiliului Local Constanța.