joi, 22 august 2019

Trei indivizi din localitatea Movila Verde au sacrificat și tranșat animalele chiar în gospădăriile proprietarilor - update

Tupeul merge mână în mână cu hoția. La Movila Verde, câțiva indivizi au furat mai multe animale pe care le-au sacrificat și tranșat chiar în grajdurile proprietarilor, fără teamă că vor fi prinși. Carnea au ascuns-o într-o casă părăsită de la marginea satului. Totul a ieșit la iveală când oamenii și-au găsit grajdurile goale și mânjite de sânge.

Localnicii din Movila Verde sunt disperați. Spun că, în ultimele zile, le-au dispărut zece animale din ogradă. Dar ceea ce s-a întâmplat sâmbătă noaptea întrece orice imaginație: trei indivizi au dat iama în mai multe gospodării aflate la marginea satului și au furat o capră, un porc și 2 vaci pe care, cu un curaj nebun, le-au tăiat și tranșat chiar în grajdurile proprietarilor. :i culmea, nimeni nu a auzit nimic. Deși gospodăriile sunt  păzite de câini, hoții au reușit să plece fără probleme cu prada. La adăpostul întunericului, au dus carnea în beciul unei case părăsite, cu intenția de a o vinde pe rând. Ieri dimineață, oamenii au constatat lipsa animalelor și împreună cu polițiștii au încercat să dea de urma hoților.

Tupeul de care hoții au dat dovadă când au tranșat animalele în curțile oamenilor a dispărut ca prin farmec în fața camerei de luat vederi.

Oamenii din Movila Verde se plâng că de când s-a desființat secția de poliție din localitate au ajuns să tremure de frica hoților chiar în propriile case.

Polițiștii spun că paguba se ridică la aproximativ 5 mii de lei, iar cei trei suspecți ar mai fi comis și alte furturi de animale și furaje. Oamenii și-au recuperat carnea, dar spun că nu mai au curajul să o consume după ce animalele au fost sacrificate ca în sălbăticie. Doi din cei trei tineri suspectați de furt au fost reținuți și vor fi prezentați procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Al treilea tânăr este căutat în continuare de polițiști.

Comenteaza aceasta stire