vineri, 19 iulie 2019

Trei oameni au murit în Statele Unite, în urma viscolului și a căderilor masive de zăpadă

Chiar dacă ne aflăm încă în luna octombrie, în Statele Unite este iarnă în toată regula. Viscolul și căderile masive de zăpadă au provocat moartea a trei persoane, iar în mai multe state a fost declarată stare de urgență. Peste două milioane de americani au rămas fără curent electric, iar traficul aerian a fost perturbat. Iarnă grea în Statele Unite. Un bătrân de 84 de ani și-a pierdut viața, după ce un copac a căzut peste casa sa din Pennsylvania. Potrivit poliției locale, echipele de salvare au reușit să ajungă la victimă după mai bine de două ore, din cauza numărului mare de copaci doborâți de viscol. O altă persoană a murit în Connecticut, într-un accident rutier. A treia victimă a fost înregistrată în Massachusetts, pentru că a ignorat barajele instalate de poliție în zonele în care se aflau cabluri de înaltă tensiune căzute la sol și s-a electrocutat. Zăpada și viscolul au perturbat serios traficul aerian. Toate zborurile interne de pe aeroportul internațional Newark din New Jersey au fost anulate, după ce și alte aeroporturi din zona afectată au fost închise. Din cauza viscolului, autoritățile din New York, New Jersey si Massachusetts au declarat stare de urgență. Stratul de zăpadă a depășit 25 de centimetri, iar vântul puternic a smuls stâlpii de curent electric, lănsând peste două milioane de oameni fără electricitate.

Comenteaza aceasta stire

Furtună devastatoare în Grecia! Doi români, o mamă și fiul ei de 8 ani, au murit!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă

CUTREMUR de 7,1 grade magnitudine, în California: mai mulți răniți, scurgeri de gaze și incendii! E cel mai puternic seism din ultimii 20 de ani!
De Mediafax 6 iulie 2019

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, anunță Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump și Kim Jong-un în zona demilitarizată. Trump a devenit primul președinte american în funcție care a pășit pe teritoriul Coreei de Nord
De Mediafax 30 iunie 2019

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

Incendiul de la Notre Dame: Autoritățile franceze anchetează posibile fapte de neglijență
De Neptun TV 26 iunie 2019

”Dacă anumite greșeli, care ar putea explica amploarea flăcărilor, ar fi scoase la iveală, investigațiile desfășurate până la această dată, încă nu au determinat cauzele producerii incendiului”, a transmis printr-un comunicat procurorul din Paris Remy Heitz.

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.