sîmbătă, 24 august 2019

Trei vrăjitoare au fost reținute de polițiști în urma unor percheziții - update

Trei vrăjitoare au fost reținute de polițiști în urma unor percheziții - update

Spun că știu să ghicească viitorul, dar nu au fost în stare să prezică ce le aduce ziua de azi, marți, 13. Trei vrăjitoare au fost reținute de polițiști în urma a 13 percheziții făcute la locuințele lor din București și Chitila.

“Cele două așa zise vrăjitoare prin mass-media intrau în legătură cu diferite victime, patru la număr, după cum ne rezultă nouă din cercetări până în acest moment. Afirmau că le ajutau să treacă peste probleme legate de familie, de carieră și, mai ales, din dragoste, cereau la început sume mici de bani și diferite bunuri cu valoare mică. Apoi, afirmând că vraja este foarte puternică, prețurile creșteau. S-a ajuns la suma de 450 de mii de euro numai de la o victimă și diferite bunuri cu valoare mare, cum ar fi chiar autovehicule.” – a declarat Christian Ciocan, purtător de cuvânt IGPR.

În urma descinderilor, trei femei și patru bărbați au fost arestați pentru șantaj și înșelăciune. Polițiștii spun că prejudiciul creat depășește un milion de euro, în bani, bijuterii și mașini. Tehnica era simplă: când clienții doreau să întrerupă legătura cu vrăjitoarele, ele îi amenințau că se află sub puterea unor farmece și că li se poate întâmpla ceva rău. Până acum doar patru persoane au depus plângere, printre ele și Oana Zăvoranu. La farmecele lor ar mai fi apelat și fostul stelist Bănel Nicoliță, care ar fi cerut ajutor pentru a obține un contract la o echipă de fotbal din străinătate, dar și Mihaela Borcea, Irinel Columbeanu, Inna, Ilie și Amalia Năstase și Corina Chiriac. Pe lista înșelaților s-ar afla și câțiva politicieni. Vrăjitoarele urmează să fie prezentate Tribunalului Ilfov cu propunere de arestare preventivă.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire