miercuri, 26 iunie 2019

Trenurile InterRegio care circulă între București Nord – Constanța rămân anulate din cauza vremii!

Trenurile InterRegio care circulă între București Nord – Constanța rămân anulate din cauza vremii!

Trenurile InterRegio care circulă între București Nord – Constanța și retur fără oprire rămân anulate și joi și vineri, din cauza vremii. În Gara de Nord, un singur tren, cel care urmează să ajungă de la Vatra Dornei Băi, are, la această oră, o întârziere de 35 de minute.

Potrivit CFR Călători, joi și vineri sunt anulate trenurile IR 1581, IR 1582, IR 1587 și IR 1588 care circulă pe ruta București Nord – Constanța și retur fără oprire.

”În plus, va circula suplimentar trenul IR 12582 Constanța (plecare 20:00) – București Nord (sosire 22:31), cu opriri în stațiile Medgidia, Cernavodă Pod, Fetești, Ciulnița și Lehliu. De asemenea, pasagerii pot călători joi și vineri între Capitală și litoral cu celelalte trenuri din programul de transport”, arată CFR.

În Gara de Nord, un singur tren, cel care urmează să ajungă de la Vatra Dornei Băi la ora 7.28, are, la această oră, o întârziere de 35 de minute.

14 județe și Capitala intră, de joi seara, sub cod portocaliu de ninsoare, în paralel fiind în vigoare și un cod galben de ninsori pentru jumătate de țară.

Comenteaza aceasta stire