luni, 19 august 2019

TRIBUNALUL CONSTANȚA. Contestația interlopului Ursoi împotriva arestării sale 'a rămas fără obiect': pronunțare post-mortem!

TRIBUNALUL CONSTANȚA. Contestația interlopului Ursoi împotriva arestării sale 'a rămas fără obiect': pronunțare post-mortem!

Cu toate că Marius Iulian Ursoi, sportivul care a avut nenumărate probleme cu legea, fiind catalogat ca unul dintre cei mai periculoși interlopi de la malul mării, s-a decis să-și încheie socotelile cu viața, Justiția a mers înainte și, în acest caz, și-a făcut treaba.

Mai exact, judecătorii din Constanța au dat verdictul final cu privire la contestația lui Ursoi împotriva măsurii de înlocuire a controlului judiciar dispus în cazul său cu măsura arestării preventive, solicitată de procurori după ce acesta și-a bătut fosta prietenă și i-a trimis coroane mortuare.

Pe același subiect: Viața lui Marius Ursoi, între sport de performanță mondială și reglări de conturi între grupări de interlopi - VIDEO

Solutia pe scurt: In baza art 425/1 alin 7 pct 1 lit b cod proc penala rap la art 204 cod proc penala Respinge contestația formulata de inculpatul Ursoi Marius Iulian, împotriva Încheierii din 16.09.2016 pronunțata de Judecătoria Constanta, în dosarul penal nr 25016/212/2016,ca ramasa fara obiect . În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, Cheltuielile judiciare raman in sarcina statului . Definitivă. Pronunțată in camera de consiliu azi, 21.09.2016. Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP)  612/2016  21.09.2016”,

se arată în încheierea pronunțată de magistrații constănțeni.

Reamintim că Marius Iulian Ursoi, un nume cunoscut în Constanța pentru nenumăratele scandaluri în care a fost implicat, a fost găsit spânzurat, marți, în locuința sa din Eforie Nord. Apropiații spun că Ursoi se temea că va ajunge din nou la închisoare, după ce și-a lovit și terorizat fosta iubită, ca să se răzbune că îl părăsise.

Recomandare: CONSTANȚA. Interlopul Marius Ursoi, arestat după ce și-a snopit iubita în bătaie și i-a trimis o coroană de flori!

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire