luni, 23 iulie 2018

Tricolorii au pozat astăzi în noul echipament! Primul test este joi, în amicalul cu Turcia

Tricolorii au testat astăzi noul echipament, pe care îl vor purta pentru prima dată joi, în amicalul cu Turcia de la Cluj-Napoca. Cei 29 de jucători convocaţi de Cosmin Contra au participat la o şedinţă foto la Mogoşoaia, unde s-au pregătit în aceste zile.

Răzvan Marin, Gabriel Torje, Sergiu Hanca și Denis Alibec au fost cei mai destinși în fața camerelor foto, alături de căpitanul Vlad Chiricheș. Membrii staff-ului tehnic au pozat și ei alături de cei 29 de jucători. Echipa națională are prima identitate de brand din istorie și un nou echipament.

Blazonul este o reinterpretare modernă a stemei naționale și cuprinde simbolurile adaptate ale celor cinci provincii românești.

Tricolorii au încheiat pregătirea la Mogoșoaia, iar de miercuri se mută la Cluj-Napoca, unde România va juca un amical cu Turcia lui Mircea Lucescu.

România – Turcia se dispută joi, de la ora 20.15, în Gruia. Marțea viitoare, pe 14 noiembrie, România va susține un amical cu Olanda pe Arena Națională. 

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.