marţi, 16 octombrie 2018

Tricolorii au pozat astăzi în noul echipament! Primul test este joi, în amicalul cu Turcia

Tricolorii au testat astăzi noul echipament, pe care îl vor purta pentru prima dată joi, în amicalul cu Turcia de la Cluj-Napoca. Cei 29 de jucători convocaţi de Cosmin Contra au participat la o şedinţă foto la Mogoşoaia, unde s-au pregătit în aceste zile.

Răzvan Marin, Gabriel Torje, Sergiu Hanca și Denis Alibec au fost cei mai destinși în fața camerelor foto, alături de căpitanul Vlad Chiricheș. Membrii staff-ului tehnic au pozat și ei alături de cei 29 de jucători. Echipa națională are prima identitate de brand din istorie și un nou echipament.

Blazonul este o reinterpretare modernă a stemei naționale și cuprinde simbolurile adaptate ale celor cinci provincii românești.

Tricolorii au încheiat pregătirea la Mogoșoaia, iar de miercuri se mută la Cluj-Napoca, unde România va juca un amical cu Turcia lui Mircea Lucescu.

România – Turcia se dispută joi, de la ora 20.15, în Gruia. Marțea viitoare, pe 14 noiembrie, România va susține un amical cu Olanda pe Arena Națională. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.