miercuri, 17 iulie 2019

Trofeul “Nostru” Carpați

Trofeul “Nostru” Carpați

Noua Sală Polivalentă din Piatra Neamț poate fi martora nașterii unei noi echipe naționale a României, mult întinerită, o națională pe care selecționerul Vasile Stîngă o va arunca miercuri în focul calificărilor pentru Mondialul din 2013. Cu jucători din noul val, precum Bușecan, Dragnea, Păiuș, Ghiță sau Asoltanei, dar și cu alți câțiva căliți deja în meciurile tari din Liga Campionilor sau de la Mondialele precedente, precum campionii de la HCM Constanța, Popescu, Ghionea, Csepreghi, Novanc, Sabou sau Șimicu, România a înfrînt treptat rezistența ambițioasei echipe a Ucrainei. După o primă repriză echilibrată, încheiată cu doar 3 goluri avantaj, 12-9, tricolorii au preluat definitiv frâiele jocului. Csepreghi a lovit necruțător de la 9 metri și a făcut diferența, ajutat în multe momente de Sadoveac, colegul său de la HCM, un câștig cert pentru națională, deși a fost chemat în ultimul moment la lot. România învinge Ucraina, un adversar apropiat ca stil și valoare de Belarus, principala contracandidată la câștigarea grupei a 4-a preliminare. În care tricolorii vor debuta contra Luxemburgului, miercuri, în deplasare, meciul retur fiind programat sâmbătă la Piatra Neamț.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.