sîmbătă, 1 noiembrie 2014

Trupa VH2 a concertat în Mamaia

Constănțenii și turiștii prezenți într-un club din nordul stațiunii Mamaia au avut seara trecută ocazia să asculte live cele mai recente melodii ale trupei VH2. Gabriel Cotabiță și compania au venit la malul mării să promoveze cel mai nou album al formației intitulat simplu “2”. Odată cu aceasta, membrii VH2 au vrut să le mulțumească celor care încă mai ascultă muzică… live.

Au trecut nu mai puțin de 9 ani de la primul album VH2, intitulat ironic “Greatest Hits”. După o lungă perioadă de concerte prin țară și o cântare în deschiderea mega show-ului Roxette de la București, trupa a scos al doilea album intitulat “2”. Cele mai noi piese au putut fi ascultate aseară într-un club din nordul stațiunii Mamaia.

Publicul de la malul mării e unul special pentru Gabriel Cotabiță, de aceea spune că revine cu plăcere de fiecare dată pe litoral.

Noul album VH2 are zece piese în stilurile country-rock, rock alternative și classic pop-rock.

Abonează-te la newsletter

Comenteaza aceasta stire

A vrut să-și facă un selfie, dar a ajuns în apă
De Robert Cioancă 30 octombrie 2014

Febra selfie-urilor continuă să facă victime. Un american, aflat în vacanță în Arabia Saudită, a încercat să-și facă o poză pe un ponton.

Bărbați pe tocuri: cursă inedită... la înălțime
De Vera Puiu 29 octombrie 2014

Mii de spectatori s-au adunat în capitala Statelor Unite pentru a asista la cursa bărbaților pe tocuri, un eveniment în cadrul căruia s-au întrecut aproape 100 de concurenți. Ei au îndemnat la mai multă toleranță față de minoritățile sexuale.

Slujbă în pași de dans ținută de doi preoți care au devenit noile vedete ale Internetului
De Robert Cioancă 29 octombrie 2014

Slujbă în pași de dans. Doi preoți care îmbină datoriile bisericești cu arta dansului au ajuns vedete pe Internet. Ei sunt atracția unui videoclip postat pe YouTube chiar de o enoriașă. În scurt timp, înregistrarea a fost vizionată de peste 1,2 milioane de persoane, devenind noul fenomen viral al lumii virtuale.

Un leu de mare ia masa… în oraș. Animalul iese din apă și merge în fiecare zi în piața de pește de pe țărm, unde primește mâncare
De Vera Puiu 28 octombrie 2014

Un fotograf care a călătorit în insulele Galapagos a surprins în imagini un eveniment pe cât de inedit, pe atât de amuzat.

O familie de britanici și-a vândut casa pentru a merge să-i cunoască personal pe cei 500 de prieteni de pe Facebook
De Vera Puiu 27 octombrie 2014

O familie de britanici și-a vândut casa și și-a retras ambii copii de la grădiniță pentru a pleca într-o călătorie unică în Europa.

Costume de Halloween și plăci de surf. Mai mulți americani au participat la un CONCURS INEDIT
De Vera Puiu 26 octombrie 2014

O competiție de surf inedită a avut loc pe plaja din orașul american Santa Monica. Asta pentru că toți concurenții s-au costumat special pentru sărbătoarea de Halloween.

Idee neinspirată pentru Halloween: casa unui bărbat din Texas seamănă cu una în care se află un bolnav de febră hemoragică
De Vera Puiu 24 octombrie 2014

Un bărbat din Texas, care s-a pregătit deja pentru Halloween, a stârnit dezaprobarea și chiar furia vecinilor săi. Asta pentru că și-a decorat casa ca și cum acolo ar locui o persoană bolnavă de febră hemoragică.

Sute de critici din toată lumea au decis: “Poziția copilului” se află pe lista celor mai bune 30 de filme străine din 2014
De Vera Puiu 24 octombrie 2014

500 de critici din toată lumea au decis: “Poziția copilului", în regia lui Călin Peter Netzer, se află pe lista celor mai bune 30 de filme străine din 2014. Celelalte lungmetraje nominalizate sunt din țări precum Franța, Polonia, Japonia, Chile și Iran.

Concursul National Geografic: fotografii spectaculoase făcute în jurul lumii
De Vera Puiu 24 octombrie 2014

La concursul internațional de fotografie organizat de National Geographic au fost înscrise, deja, mii de poze de o frumusețe unică.

Cea mai mică locuință din Marea Britanie a fost vândută cu un preț uriaș
De Lavinia Stanciu 24 octombrie 2014

Cea mai mică locuință din Marea Britanie și-a găsit un cumpărător. Micro-casa modernă, care se află în cartierul londonez de lux Islington, are o singură cameră și o suprafață de doar 17 metri pătrați.

Întâlnire surpriză. Clienții unei farmacii din SUA au dat nas în nas cu un pui de urs
De Ciprian Paraschivu 23 octombrie 2014

Clienții unei farmacii din statul american Oregon au dat nas în nas cu un pui de urs. La început, oamenii s-au speriat, dar, după ce au văzut că animalul nu prezintă niciun pericol, au început să-i facă poze și chiar au încercat să îl mângâie.

Un șezlong ultra-modern își face loc în viața celor cu bani. Ce poate face și cât costă, aflați AICI
De Robert Cioancă 20 octombrie 2014

Un designer din Finlanda a creat cel mai evoluat șezlong. Însă tehnologia nouă vine cu un preț. Și nu e deloc mic: 35.000 de euro.

Adrenalină la înălțime. China găzduiește Campionatul Mondial de wingsuit
De Ciprian Paraschivu 18 octombrie 2014

Adrenalină, viteză și nervi de oțel. Cei mai buni practicanți de wingsuit din lume s-au adunat în China pentru a participa la Campionatul Mondial. Cu o zi înainte de marea finală, cea mai bună evoluție a avut-o reprezentantul Statelor Unite care a realizat un zbor perfect ce s-a încheiat cu o aterizare ca la carte.

VIDEO. IUBIRE versus RĂZBUNARE! Cum își pedepsește un tânăr iubita care l-a scos din minți
De Livia Petrescu 18 octombrie 2014

Un tânăr supărat pe iubita lui a ales să se răzbune pe aceasta într-un mod cu totul inedit.

Topul celor mai bune companii aeriene în funcție de preparatele servite în timpul călătoriei. Află unde mănânci cel mai bine!
De Ciprian Paraschivu 17 octombrie 2014

Cuvinte ca „extraordinar”, „impecabil” sau „rafinat” nu sunt, de obicei, asociate cu mâncarea servită în avion.

Sejur de vis în jurul lumii. Vezi AICI cum arată cea mai luxoasă cabină amenajată pe un vas de croazieră
De Ciprian Paraschivu 16 octombrie 2014

Chiar și bogații lumii merg în croaziere cu nave destinate publicului larg. Pentru aceștia există, însă, cabine create special pentru cei cu bugete generoase.

Cea mai înaltă punte de observație din lume a fost inaugurată în Dubai. Pe ce clădire este situată și la ce înălțime, află AICI
De Robert Cioancă 16 octombrie 2014

Cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, are și cea mai înaltă punte de observație de pe Glob.

Aventură în 215 țări. Un german a călătorit timp de 24 de ani
De Lavinia Stanciu 15 octombrie 2014

Un german a făcut în ultimii 24 de ani călătoria vieții sale. Bărbatul a plecat în 1990 din Bavaria, cu dorința de a traversa continentul african.

O companie germană a realizat o rulotă de lux. Vezi AICI ce dotări are și cât costă!
De Ciprian Paraschivu 15 octombrie 2014

Pe mulți dintre noi, o vacanță cu rulota ne duce cu gândul la condiții de două stele și cheltuieli mai mici.

Doar pentru cei mai rezistenți! În jungla braziliană a fost organizat un maraton de 275 de kilometri
De Ciprian Paraschivu 15 octombrie 2014

Atleți din 17 tări au participat, săptămâna aceasta, la o nouă ediție a Maratonului Junglei, una dintre cele mai dure competiții sportive de pe planetă. Acesta a fost organizat în pădurea tropicală amazoniană, pe un traseu nou, mult mai greu decât cele din anii precedenți.

O femeie de 114 ani din Statele Unite a trebuit să mintă asupra vârstei sale pentru a se putea înscrie pe Facebook
De Robert Cioancă 14 octombrie 2014

Incredibil! La 114 ani, vrea cont pe Facebook. Este vorba despre o americancă ce a trebuit să mintă asupra vârstei pentru a se putea înscrie pe rețeaua de socializare.