vineri, 18 aprilie 2014

Trupa VH2 a concertat în Mamaia

Constănțenii și turiștii prezenți într-un club din nordul stațiunii Mamaia au avut seara trecută ocazia să asculte live cele mai recente melodii ale trupei VH2. Gabriel Cotabiță și compania au venit la malul mării să promoveze cel mai nou album al formației intitulat simplu “2”. Odată cu aceasta, membrii VH2 au vrut să le mulțumească celor care încă mai ascultă muzică… live.

Au trecut nu mai puțin de 9 ani de la primul album VH2, intitulat ironic “Greatest Hits”. După o lungă perioadă de concerte prin țară și o cântare în deschiderea mega show-ului Roxette de la București, trupa a scos al doilea album intitulat “2”. Cele mai noi piese au putut fi ascultate aseară într-un club din nordul stațiunii Mamaia.

Publicul de la malul mării e unul special pentru Gabriel Cotabiță, de aceea spune că revine cu plăcere de fiecare dată pe litoral.

Noul album VH2 are zece piese în stilurile country-rock, rock alternative și classic pop-rock.

Abonează-te la newsletter

Comenteaza aceasta stire

Un „Don Quijote”, în luptă cu gardul
De Cristina Sîmbeteanu 16 aprilie 2014

Mare este grădina lui Dumnezeu, însă mulți au sărit gardul. Așa sună o vorbă din popor care este valabilă în cazul unui rus uitat de Cel de Sus cu sticla de alcool în mână.

Autoritățile au intervenit să salveze un urs blocat ... într-un copac
De Robert Cioanca 15 aprilie 2014

Autoritățile din statul Florida au fost chemate de un american pentru a da jos din pomul aflat în fața casei sale un...urs.

Căsuță de poveste, ridicată în mijlocul cireșilor înfloriți GALERIE FOTO
De Elena Chiper 14 aprilie 2014

Arhitectul japonez Terunobu Fujimoru a construit o căsuță de basm, susținută doar de trunchiul unui chiparos, lacâțiva metri deasupra solului.

Șoferi vitezomani, invitați la propria înmormântare
De Vera Puiu 14 aprilie 2014

Pentru că foarte mulți tineri mor în accidente provocate de viteza excesivă, belgienii au creat o campanie de impact. Câțiva vitezomani care fuseseră amendați au ajuns, fără să știe, la propria înmormântare, regizată până la cel mai mic detaliu. Rudele au citit discursuri de adio care i-au făcut pe protagoniștii campaniei să se cutremure.

O bătrână de 80 de ani a impresionat juriul „Britain’s got Talent”
De Vera Puiu 13 aprilie 2014

Atunci când a urcat pe scena de la „Britain’s got Talent”, o bătrână de 80 de ani îmbrăcată în costum de dans i-a făcut pe membri juriului să ridice din sprâncene. În mai puțin de un minut însă, nu doar aceștia ci și spectatorii erau în picioare. Totul, datorită unei coregrafii absolut incredibile.

VIDEO O jurnalistă a căzut în apă în timpul unui interviu
De Cristina Sîmbeteanu 10 aprilie 2014

Jurnalismul poate fi considerat o meserie periculoasă. O demonstrează o prezentatoare TV din Olanda, care a căzut în apă în timpul unui interviu.

Flora și fauna junglei ecuatoriale, într-o variantă... dulce
De Vera Puiu 8 aprilie 2014

Cel mai mare exponat dulce prezentat la o expoziție dedicată deserturilor, care a avut loc în Marea Britanie, cântărește nu mai puțin de 750 de kilograme.

Un kilometru de cale ferată... de jucărie
De Robert Cioanca 7 aprilie 2014

Un britanic pasionat de trenulețe de jucărie a realizat cea mai mare cale ferată în miniatură, construită în spațiu închis.

Sute de mii de oameni s-au bătut de le-au mers fulgii
De Ciprian Paraschivu 6 aprilie 2014

Sute de mii de oameni au luat parte astăzi la Ziua Internațională a Bătăilor cu Perne. Pe toate meridianele, în piețele centrale ale marilor orașe s-au strâns oameni dornici de o călătorie în anii copilăriei. Fie că a fost vorba de Toronto, Hong Kong sau București, rețeta distracției a avut aceleași ingrediente: perne, fulgi și multe zâmbete.

Frumoase de ... pică! Imagini cu fotomodele părăsite de grație
De Ciprian Paraschivu 2 aprilie 2014

Pe cât de grațioase par atunci când merg pe podium, pe atât de haioase devin în momentele în care tocurile imense se dovedesc a fi imposibil de controlat.

Un preot din Polonia îi atrage pe enoriași prin muzica hip-hop
De Robert Cioanca 22 martie 2014

Un preot catolic din Polonia a recurs la o metodă mai puțin obișnuită pentru a-i încuraja pe oameni, în special pe tineri, să meargă la Biserică. Slujitorul lui Dumnezeu a înregistrat mai multe videoclipuri în care apare interpretând muzică hip-hop.

Piloții unei aeronave indiene, penalizați pentru că au dansat în timpul cursei
De Robert Cioanca 21 martie 2014

Și-au riscat cariera pentru trei minute de dans. Doi piloți ai companiei aviatice indiene SpiceJet au fost suspendați pentru că au dansat în timp ce avionul se afla în cursă, la peste zece mii de metri altitudine.

Grecii, specialiști în origami
De Cristina Sîmbeteanu 19 martie 2014

Au împăturit mii de bucăți de hârtie pentru a arăta lumii că sunt mai talentați decât japonezii, la origami. Este vorba despre 18.000 de elevi din Grecia care speră să intre în Cartea Recordurilor după ce au realizat o bufniță de 512 metri pătrați din flori de hârtie.

Bob Burnquist: o viziune „extremă“ a visului american
De Cristina Sîmbeteanu 19 martie 2014

A devenit unul dintre extrem de puținii skateborderi capabili de trick-uri cu adevărat complicate. Acum este din nou în centrul atenției, după ce și-a construit o rampă în mijlocul unui lac din California. Bob Burnquist, unul dintre cei mai cunoscuți skateri din Statele Unite, ajută la promovarea turismului cu propria viziune pentru visul american.

Restaurant inundat după ce un acvariu s-a spart
De Lavinia Stanciu 19 martie 2014

Surpriză neplăcută pentru clienții unui restaurant aflat în complexul Walt Disney World din Florida. Un acvariu imens s-a spart, ieri, în timp ce oamenii se aflau la mese.