duminică, 5 iulie 2015

Trupa VH2 a concertat în Mamaia

Constănțenii și turiștii prezenți într-un club din nordul stațiunii Mamaia au avut seara trecută ocazia să asculte live cele mai recente melodii ale trupei VH2. Gabriel Cotabiță și compania au venit la malul mării să promoveze cel mai nou album al formației intitulat simplu “2”. Odată cu aceasta, membrii VH2 au vrut să le mulțumească celor care încă mai ascultă muzică… live.

Au trecut nu mai puțin de 9 ani de la primul album VH2, intitulat ironic “Greatest Hits”. După o lungă perioadă de concerte prin țară și o cântare în deschiderea mega show-ului Roxette de la București, trupa a scos al doilea album intitulat “2”. Cele mai noi piese au putut fi ascultate aseară într-un club din nordul stațiunii Mamaia.

Publicul de la malul mării e unul special pentru Gabriel Cotabiță, de aceea spune că revine cu plăcere de fiecare dată pe litoral.

Noul album VH2 are zece piese în stilurile country-rock, rock alternative și classic pop-rock.

Comenteaza aceasta stire

VIRAL! O pisică cu veleități de cameraman!
De Oana Stupariu 3 iulie 2015

Curiozitatea proverbială a pisicii nu a omorât felina devenită personaj principal într-un videoclip postat pe Internet, ci a transformat-o într-un adevărat star.

Videoclip viral! O statuie face senzație printre internauți!
De Oana Stupariu 2 iulie 2015

Arta inspiră în mod tradițional emoție sau provoacă la reflecție, dar, de obicei, nu sperie. Artistul norvegian Erik Pirolt a mizat pe automatismele oamenilor când se raportează la operele de artă pentru a propune o sculptură neobișnuită, intitulată “Nu mă privi în ochi”.

Ardeii în formă de penis, nouă atracție turistică în Barcelona
De Oana Stupariu 1 iulie 2015

Capitala Cataloniei, Barcelona, le face concurență serioasă orașelor cu tradiție în privința turismului sexual. Nu emanciparea sexuală îi atrage pe turiști în Barcelona, ci o serie de legume și fructe ce reproduc organe sexuale.

Videoclip viral! Mama, tot mamă rămâne
De Oana Stupariu 30 iunie 2015

Răbdarea unei mame este infinită! Mama ghidează primii pași în viață ai progeniturii sale, indiferent că este vorba despre oameni sau regnul animal.

PERLE LA BACALAUREAT. 'Fără Facebook, Otilia era introvertită'
De Neptun TV 30 iunie 2015

Absolvenții de liceu au reușit, și în acest an, să îi amuze pe profesorii care le-au corectat lucrările, prin intermediul 'faimoaselor' perle.

INEDIT. Cum arată bicicleta de pe care nu ai cum să cazi!
De Oana Stupariu 27 iunie 2015

Bicicletele electrice ne pot ajuta să urcăm pe munți și dealuri, dar pentru a învinge vântul și a ajunge la serviciu netranspirați și neprăfuiți, GinzVelo ar putea fi alegerea perfectă.

Oraș construit în totalitate pentru copii
De Lavinia Stanciu 26 iunie 2015

În Londra a fost inaugurat un oraș construit în totalitate pentru copii. Acest loc este, de fapt, un parc educativ în care cei mici sunt încurajați să exploreze o lume plină de oportunități și să înfrunte provocări cu care se confruntă adulții.

O gorilă a ajuns sex-simbol în Japonia. GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 26 iunie 2015

Cultura și civilizația Țării Soarelui Răsare sunt, cu siguranță, printre cele mai interesante din lume. Japonezii au mentalități care ne pot părea foarte ciudate.

A parcat pe un loc pentru persoane cu handicap și a fost pedepsit. Vezi cum!
De Ciprian Paraschivu 25 iunie 2015

Cine face ca el, ca el să pățească! Un șofer din Brazilia a fost pedepsit în mod exemplar de cei din jur, după ce și-a parcat mașina pe un loc destinat persoanelor cu handicap. Martorii l-au așteptat apoi pe acesta pentru a-l trage la răspundere.

Experiment inedit! Tocurile, sport extrem pentru... un bărbat
De Oana Stupariu 25 iunie 2015

Domnilor, sunteți tentați să tratați cu multă indiferență femeile care se plâng din cauza tocurilor? Nu vă grăbiți să trageți concluzii. Un inedit experiment făcut de un bărbat în Los Angeles vă va arăta de cât efort este nevoie ca o femeie să poarte tocuri.

VIDEOCLIP VIRAL: Distracție de vară pe tobogan!
De Vera Puiu 24 iunie 2015

Pentru o vacanță reușită, jurnaliștii de la Daily Mail le recomandă amatorilor de senzații tari să nu rateze o vizită la Royal Flush, cea mai nouă atracție dintr-un parc acvatic din statul american Texas.

Rochii de mireasă fermecătoare, realizate din hârtie igienică
De Oana Stupariu 23 iunie 2015

Un inedit concurs de creație își propune de 11 ani să premieze cea mai frumoasă rochie de mireasă realizată din hârtie igienică.

EVALUARE NAȚIONALĂ. 'Regele habar n-avea că merele de aur te strică la stomac'
De Alin Tarnovschi 23 iunie 2015

Elevii au reușit și în acest an să provoace hohote de râs printre profesorii care au corectat lucrările de la Evaluarea Națională.

Girl Power! O polițistă din New York i-a șocat pe trecători când a luat pe sus mașina unui șofer recalcitrant
De Ciprian Paraschivu 22 iunie 2015

New York-ul este unul dintre orașele cu cele mai dure restricții în privința parcării mașinilor. Numărul mare al autovehiculelor și lipsa spațiilor de parcat au transformat metropola americană într-un iad al șoferilor. Însă o farsă de neuitat pusă la cale de o companie de vânzări auto din New York i-a făcut, în mod cert, pe mulți să se gândească de două ori înainte de a-și parca mașinile în locuri nepermise.

Legi bizare de prin lume adunate: în Japonia nu se dansează după miezul nopții!
De Oana Stupariu 22 iunie 2015

Vă vine să credeți sau nu, în Japonia există de 67 de ani o interdicție de a dansa după miezul nopții în locuri publice! Legea datează din 1948, de pe vremea ocupației americane.

De ce URÂM ziua de luni?

Motivul este foarte simplu...

Un make-up artist extrem de talentat își transformă clientele în eroine de benzile desenate
De Vera Puiu 21 iunie 2015

Arta îmbracă forme extrem de variate. O dovedește un make-up artist care folosește, în loc de șevalet și pânză, chiar fețele clientelor sale.

Cum arată iahtul de un miliard de dolari - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 21 iunie 2015

Un hotel plutitor de cinci stele face valuri în rândul celor cu dare de mână, deși va fi lansat la apă abia peste 3 ani. Vasul care întruchipează luxul și opulența este estimat la un miliard de dolari.

BANCURI. Șeful spune un banc la care toți râd, cu excepția unuia ...

Tată, așa-i că vrăjitoarele există doar în povești?

Plângeri... de tot râsul! Nisip prea galben, pești în apă și sarcini nedorite din cauza patului!
De Oana Stupariu 20 iunie 2015

Să strici vacanța ideală cuiva pare ceva foarte ușor, mai ales dacă așteptările sunt exagerate. Realitatea care nu se potrivește cu socoteala de acasă este meteahnă grea care dă de furcă mai ales când este vorba despre pretențiile consumatorilor.