duminică, 23 noiembrie 2014

Trupa VH2 a concertat în Mamaia

Constănțenii și turiștii prezenți într-un club din nordul stațiunii Mamaia au avut seara trecută ocazia să asculte live cele mai recente melodii ale trupei VH2. Gabriel Cotabiță și compania au venit la malul mării să promoveze cel mai nou album al formației intitulat simplu “2”. Odată cu aceasta, membrii VH2 au vrut să le mulțumească celor care încă mai ascultă muzică… live.

Au trecut nu mai puțin de 9 ani de la primul album VH2, intitulat ironic “Greatest Hits”. După o lungă perioadă de concerte prin țară și o cântare în deschiderea mega show-ului Roxette de la București, trupa a scos al doilea album intitulat “2”. Cele mai noi piese au putut fi ascultate aseară într-un club din nordul stațiunii Mamaia.

Publicul de la malul mării e unul special pentru Gabriel Cotabiță, de aceea spune că revine cu plăcere de fiecare dată pe litoral.

Noul album VH2 are zece piese în stilurile country-rock, rock alternative și classic pop-rock.

Comenteaza aceasta stire

BANCUL ZILEI. Unei țigănci îi vine sorocul să nască în stradă ...

Unei țigănci îi vine sorocul să nască în stradă. Nu mai are timp să ajungă la spital așa că îl roagă pe polițist s-o facă pe moașa. Acesta refuză inițial dar, la...

BANCURILE ZILEI Black Friday

Cum românul face haz din orice, nici “Black Friday” nu a scăpat de ironii. De câteva zile, circulă printre internauți bancuri pe tema “Black Friday”.

Meserie periculoasă. Un reporter australian a fost lovit în cap de un skateboard în timp ce filma un material în California
De Robert Cioancă 21 noiembrie 2014

Că meseria de jurnalist este periculoasă o demonstrează imaginile ce urmează. Aflat într-un parc din Venice Beach, California, unde realiza un material despre pasiunile tinerilor, un reporter a fost lovit direct în cap de o placă de skateboard.

BANCUL ZILEI. La școală învățătoarea îl întreabă pe Bulă ...

La școală învățătoarea îl întreabă pe Bulă: - Bulă ce este un summit? Bulă se concentrează puțin și răspunde: - Summitul este o reuniune cu toți președinții...

Cea mai periculoasă șosea din lume se află în Norvegia
De Vera Puiu 19 noiembrie 2014

Cea mai periculoasă șosea din lume se află în Norvegia. Nu este vorba despre o autostradă fără limită de viteză, ci despre un drum care se întinde de-a lungul a 8 kilometri, pe coasta Oceanului Atlantic.

Distracția de 4 minute care îți taie respirația: cel mai înalt rollercoaster va fi inaugurat în SUA
De Vera Puiu 19 noiembrie 2014

Cel mai înalt rollercoaster din lume va fi inaugurat în 2017, în statul american Florida. Curajoșii care se vor urca în el vor fi ridicați la o înălțime de 170 de metri în aer pentru a coborî cu o viteză peste 100 de kilometri pe oră.

VIDEO. Fețele lor au făcut senzație pe internet. Puștii ăștia chiar nu înțeleg ce e așa de amuzant!

Doi copii sunt „interogați“ de părinții lor după ce au făcut o trăznaie și s-au acoperit din cap până în picioare cu vopsea. Reacțiile lor în momentul în care sunt mustrați stârnesc râsul părinților, care cu greu se abțin. Clipul a devenit viral pe internet.

BANCUL ZILEI. Un șofer este tras pe dreapta de Poliție...

Un șofer, preot, este tras pe dreapta de Poliție. - Ce ai în sticlă? - Apă. Polițistul verifică conținutul sticlei. - Părinte, dar aici este vin! - Binecuvântat fie Bunul...

Artă din marijuana. Un brazilian realizează lucrări INEDITE cu ajutorul fumului țigărilor
De Ciprian Paraschivu 18 noiembrie 2014

Un artist brazilian realizează lucrări de o frumusețe izbitoare cu ajutorul... fumului de marijuana. Trage adânc în piept și expiră totul pe o foaie care devine brusc o lucrare de artă. Haideți să-l cunoaștem pe nonconformistul care își riscă astfel, libertatea!

Un filmuleț viral. Cum dansează o tânără fără să știe că este filmată
De Ciprian Paraschivu 17 noiembrie 2014

Un american și-a filmat soția în timp aceasta interpreta, în mașină, extrem de teatral, o piesă a formației Salt-N-Pepa.

VIDEO. Dedicație pentru președinte din inima Cogealacului: „Ia-ți Băsescule ziua bună, de la țara ta străbună!“

Tanti Fana din comuna constănțeană Cogealac, acompaniată de acordeonistul satului, a transmis un mesaj actualului președinte, Traian Băsescu, prin care îl invită să-și ia rămas bun de la funcția pe care o deține.

VIDEO. O tânără a mers în fundul gol pe stradă și toți au crezut că este îmbrăcată
De Robert Cioancă 14 noiembrie 2014

O tânără a mers aproape goală pe străzi, fără ca cineva să realizeze acest lucru.

Artă care ține de foame. La New York a fost deschisă o expoziție cu sculpturi făcute din conserve
De Ciprian Paraschivu 14 noiembrie 2014

Sculpturi care țin de foame. Nu este o glumă, este un concurs de artă desfășurat la New York. 27 de echipe au folosit cutii de conserve pline pentru a realiza mai multe lucrări de artă. Toate conservele vor fi donate oamenilor nevoiași din metropola americană, cu ocazia Zilei Recunoștinței.

Ziua Recordurilor Mondiale: oameni din toată lumea au stabilit noi recorduri la 60 de ani de la crearea Guiness Book
De Vera Puiu 13 noiembrie 2014

Cartea Recordurilor a împlinit, astăzi, 60 de ani de existență. Evenimentul a fost marcat în numeroase țări, unde sute de mii de persoane și-au unit forțele pentru a stabili noi recorduri mondiale.

O tânără aflată aparent în stare avansată de ebrietate le cere ajutorul bărbaților pentru a ajunge acasă
De Robert Cioancă 12 noiembrie 2014

Cum reacționează bărbații când întâlnesc pe stradă o femeie pe stradă? Răspunsul a fost dat de o actriță din Statele Unite, care s-a prefăcut a fi amețită de aburii alcoolului. Imaginile postate pe platformele de socializare au făcut înconjurul lumii.

VIDEO.Doi cascadori au mers pe sârmă deasupra celei mai mari cascade din lume
De Lavinia Stanciu 10 noiembrie 2014

Doi cascadori europeni și-au văzut visul devenit realitate. Ei au reșit să meargă pe frânghie deasupra cascadei Victoria, aflată la granița dintre Zambia și Zimbabwe.

Astronauții s-au jucat cu apa pe Stația Spațială Internațională. Ce a rezultat a devenit viral pe Internet
De Robert Cioancă 10 noiembrie 2014

Experiment științific... din afara acestei lumi. Astronauții prezenți pe Stația Spațială Internațională au realizat un test pentru a vedea cum se prezintă apa în imponderabilitate.

Truc pentru distracție! Câinele care l-a făcut pe un bebeluș să râdă copios
De Lavinia Stanciu 9 noiembrie 2014

Un bebeluș are parte de o distracție pe cinste alături de câinele familiei, care pare să înlocuiască perfect o bonă.

Un profesor din China desenează harta lumii cu acuratețe în doar 4 minute
De Robert Cioancă 6 noiembrie 2014

Un profesor din China reușește să-și ducă elevii în jurul lumii în numai patru minute. Nu este magician ci doar un bun desenator.

Magazinele de jucării au prezentat tendințele pentru Craciunul lui 2014
De Robert Cioancă 6 noiembrie 2014

Perioada sărbătorilor de iarnă este unul dintre cele mai îndrăgite momente, în special de copii. Personaje din filmele de animație, LEGO, machete de clădiri și avioane, dar și jucăriile conectate la Internet se află printre preferatele celor mici.

Un naturalist se va lăsa mâncat de viu de un anaconda, într-o emisiune TV

Potrivit publicației Daily Mail, realizatorul de documentare despre natură Paul Rosolie se va lăsa mâncat de viu de un șarpe anaconda într-o emisiune a postului de televiziune Discovery.

Breaking News: