sîmbătă, 15 decembrie 2018

TULCEA. Polițist de frontieră găsit împușcat în cap - bărbatul a lăsat un bilet de adio pentru soția sa!

TULCEA. Polițist de frontieră găsit împușcat în cap - bărbatul a lăsat un bilet de adio pentru soția sa!

Un polițist de frontieră a fost găsit împușcat, în această dimineață, în timp ce se afla într-o misiune pe Dunăre, într-un buzunar al hainei fiind găsit un bilet către soție. Cazul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, polițistul de frontieră, în vârstă de 44 de ani, se afla la bordul unei ambarcațiuni de serviciu, pe Dunăre, iar în jurul orei 3.00 a coborât la uscat, în zona localității Rachelu - comuna Luncavița.

Din acel moment, polițistul nu a mai putut fi contactat.

„La nivelul sectorului a fost declanșată o acțiune de căutare a acestuia, polițistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împușcată în zona capului”, spun sursele citate.

Imediat, a fost informat Serviciul de Urgență 112, echipa de criminaliști din cadrul Poliției Județene Tulcea, precum și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

Din primele verificări a reieșit că în buzunarul polițistului a fost găsit un bilet către soție prin care își justifica gestul.

„Agentul șef adjunct de poliție, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidențele instituției cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricție privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare”, au adăugat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Bărbatul era căsătorit și avea doi copii.

Comenteaza aceasta stire

Cine este Huawei și de ce resimte întreaga lume efectele arestării fiicei fondatorului?
De Neptun TV 6 decembrie 2018

Arestarea în Canada a lui Meng Wanzhou, directorul financiar al Huawei Technologies Co Ltd din China și fiica fondatorului companiei, a iscat temeri legate de amplificarea disputei comerciale americano-chinez și a dus la scăderi ale burselor în întreaga lume.

PROGNOZĂ METEO 3-16 DECEMBRIE. Vremea se va încălzi, apoi se va răci. Când revin ninsorile
De Neptun TV 3 decembrie 2018

Vremea se va încălzi în toată țara în zilele următoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor crește după data de 9 decembrie, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie, valabilă în intervalul 3 - 16 decembrie, publicată luni.

Lucruri neștiute. Regele Mihai, despre relația cu Carol al II-lea în exil: 'El râvnea să revină înapoi aici ca rege'
De Mediafax 2 decembrie 2018

A fost liniște un timp, apoi insistențe. Tot la Lausanne, când m-am întors din America, mi-a trimis o scrisoare în care îmi cerea insistent să iau un avion și să vin la el, în Portugalia.

CONSTANȚA. Ziua Națională a României, sărbătorită la malul mării - programul evenimentelor!
De Neptun TV 1 decembrie 2018

Începând cu ora 11.00, autoritățile constănțene organizează pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Monumentul Eroilor, o paradă militară.

La mulți ani, România! Ce reprezintă Marea Unire de la 1918 pentru români
De Mediafax 1 decembrie 2018

Se întâmpla la câteva zile după ce la Cernăuți, în 28 noiembrie 1918, se decisese unirea Bucovinei cu România.Cu alte câteva luni în urmă, în 27 martie 1918, la Chișinău, Sfatul Țării a hotărât unirea Basarabiei cu România. Câțiva istorici români au spus, pentru Descoperă, ce reprezintă Marea Unire.

MINIVACANȚA de 1 decembrie. Câte zile libere au românii până la sfârșitul anului
De Neptun TV 24 noiembrie 2018

Astfel, angajații vor beneficia de un weekend prelungit, deoarece sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României pică într-o zi vineri și una de sâmbătă.