miercuri, 26 iunie 2019

TULCEA. Polițist de frontieră găsit împușcat în cap - bărbatul a lăsat un bilet de adio pentru soția sa!

TULCEA. Polițist de frontieră găsit împușcat în cap - bărbatul a lăsat un bilet de adio pentru soția sa!

Un polițist de frontieră a fost găsit împușcat, în această dimineață, în timp ce se afla într-o misiune pe Dunăre, într-un buzunar al hainei fiind găsit un bilet către soție. Cazul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, polițistul de frontieră, în vârstă de 44 de ani, se afla la bordul unei ambarcațiuni de serviciu, pe Dunăre, iar în jurul orei 3.00 a coborât la uscat, în zona localității Rachelu - comuna Luncavița.

Din acel moment, polițistul nu a mai putut fi contactat.

„La nivelul sectorului a fost declanșată o acțiune de căutare a acestuia, polițistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împușcată în zona capului”, spun sursele citate.

Imediat, a fost informat Serviciul de Urgență 112, echipa de criminaliști din cadrul Poliției Județene Tulcea, precum și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

Din primele verificări a reieșit că în buzunarul polițistului a fost găsit un bilet către soție prin care își justifica gestul.

„Agentul șef adjunct de poliție, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidențele instituției cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricție privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare”, au adăugat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Bărbatul era căsătorit și avea doi copii.

Comenteaza aceasta stire