vineri, 19 iulie 2019

Turiștii, bătaia de joc a patronilor de terase de pe litoral! Furați la cântar, mâncare expirată și condiții mizere - FOTO/VIDEO

Ulei de gătit păstrat sub rulotă, mâncare preparată în condiţii mizere şi toppinguri depozitate în căldură. Asta au găsit inspectorii OPC în incinta unor unităţi de alimentaţie publică din Campingul Lebăda din Năvodari. Dincolo de bucătării, turiştii consumau gogoşi, mâncare gătită şi alte produse despre care habar nu aveau că le pun sănătatea în pericol. De astăzi, nu vor mai fi expuşi, pentru că autorităţile au închis temporar 3 dintre unităţile cu probleme.

În ciuda controalelor făcute zilnic de inspectorii OPC, patronii de pe litoral continuă să-i servească pe turiști cu produse expirate sau cu unele pe care le pregătesc în condiții mizere.

Toppinguri păstrate în recipiente neconforme, bucătării pline de murdărie și mâncare ținută în căldură, sunt numai câteva dintre neregulile descoperite de comisari în Campigul năvodărean Lebăda, în urma controlului de astăzi.

Trei unități de alimentație publică au fost închise pe loc de inspectori.

Și activitatea unei autoserviri a fost sistată temporar. Cine a vrut să servească preparate calde a făcut cale întoarsă. Bărbatul din imagini s-a bucurat însă că nu a apucat să comande, când a aflat ce se afla în spatele tejghelei.

Cei mai mulți turiști nici nu s-au gândit că mâncarea cumpărată din acele locuri i-ar putea îmbolnăvi.

În timp ce unii consumatori văd cu ochi buni controalele OPC, alții sunt revoltați. 

Dincolo de nemulțumirile unora, echipele OPC spun că vor merge zilnic inopinat în controale pentru a-i lua ca din oală pe cei care le pun produse expirate clienților pe masă.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire