joi, 20 iunie 2019

Turneu de baschet 3x3 la City Park Mall!

Cel mai tare turneu de baschet 3x3 al iernii are loc în acest weekend la City Park Mall Constanța! Evenimentul FIBA Endorsed este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța.

Dacă ești pasionat de sport, vino la City Park Mall să-i susții pe cei mai buni jucători de baschet 3x3 din țară, care își reunesc din nou forțele în echipele tradiționale! În plus, vei avea parte de un show ce include momente de dans și majorete, invitați speciali, concursuri pentru spectatori și lecții de baschet pentru cei mici.

Tot în cadrul evenimentului va avea loc și faza finală a 3x3 Schools Battle, o competiție de baschet 3x3 dedicată exclusiv școlilor și liceelor din Constanța. Elevii sunt așteptați să-și susțină colegii de pe teren, mai ales că organizatorii vor premia cele mai originale moduri de a face galerie.

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.