luni, 26 august 2019

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.

La finalul meciului, constănțeanca a avut un discurs în care a explicat cum a reușit să o învingă pe veterana din SUA pentru a patra oară consecutiv. La interviul acordat pe teren, Simona a fost anunțată că are 207 săptămâni la rând în top 10 mondial.

"E foarte impresionant, mă bucur că reușesc aceste lucruri importante. Sunt fericită pentru munca și efortul meu, mă bucur că pot juca tenis", a replicat Simona, înainte să vorbească despre ce înseamnă pentru ea un meci cu Venus și cum trebuie câștigat acesta: "Știam că nu cedează niciodată, că trebuie să fii acolo la fiecare minge și să lupți. Știam că trebuie să stau aproape de linia de fund și să am un ritm bun. E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams. Vă mulțumesc tuturor, ne vedem runda viitoare". 

Comenteaza aceasta stire