luni, 10 decembrie 2018

TURNEUL DE LA SHENZHEN. Simona Halep și-a aflat prima adversară din 2018!

TURNEUL DE LA SHENZHEN. Simona Halep și-a aflat prima adversară din 2018!

Liderul mondial Simona Halep o va întâlni pe americanca Nicolae Gibbs, locul 110 mondial, în primul tur al turneului WTA de la Shenzhen (China), programat în perioada 31 decembrie - 6 ianuarie, pe hard, și dotat cu premii în valoare de 626.750 de dolari.

Simona Halep, jucătoare nevoită să câștige titlul pentru a fi sigură că rămâne pe locul unu mondial, nu a mai întâlnit-o pe Gibbs în circuitul WTA, până acum.

La rândul ei, Mihaela Buzărnescu, locul 56 WTA, va juca împotriva rusoaicei Maria Șarapova, locul 59 WTA. Învingătoarea dintre cele două se poate întâlni cu Simona Halep doar în finala turneului.

Alte trei românce și-au aflat primele adversare din noul sezon. Monica Niculescu (79 WTA) va juca în prima manșă în fața Arynei Sabalenka (73 WTA) din Belarus, Irina Begu (43 WTA) va avea un start contra chinezoaicei Fangzhou Liu (148 WTA), posesoare a unui wild card, în timp ce Ana Bogdan (105 WTA) o va înfrunta pe Camila Giorgi (80 WTA) din Italia.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.

Simona Halep se desparte de antrenorul său, Darren Cahill: Am fost norocoasă să te am alături de mine. Ce parcurs am avut!
De Neptun TV 10 noiembrie 2018

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep, locul 1 WTA, i-a mulțumit lui Darren Cahill pentru colaborarea de patru ani, mesajul venind după ce antrenorul a anunțat că renunță la pregătirea ei din motive personale.