luni, 10 decembrie 2018

Turul ciclist al României renaște în 2018!

Turul ciclist al României renaște în 2018!

Turul Ciclist al României, competiție înființată în 1934, a fost organizat ultima oară în anul 2013, când a avut loc cea de-a 50-a ediție.

Conform proiectului MTS, Turul Ciclist al României 2018, care va avea loc în perioada 18-23 septembrie, va uni regiunile țării în anul centenarului Marii Uniri. Caravana cicliștilor ar urma să plece de la Alba Iulia și să treacă prin Sibiu, Brașov, Focșani, Buzău, Ploiești și Târgoviște.

Cea de-a cincea zi, ultima, va fi consacrată unui circuit în București. Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca a demarat deja discuțiile cu Eurosport pentru transmiterea live a evenimentului. Bugetul Ministerului Tineretului și Sportului pe 2018, care se ridică la 517,3 milioane de lei (cu 15,3 % mai mare decât cel din 2017), a fost avizat favorabil, marți, de Comisiile reunite pentru învățământ, știință, tineret și sport ale Parlamentului.

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.