luni, 22 aprilie 2019

Turul Dobrogei la final

Etapa finală a Turului Dobrogei la ciclism a debutat cu prezentarea echipelor și startul festiv din fața Sălii Sporturilor din Constanța. Amatorii și copiii au deschis etapa printr-o cursă scurtă, câștigată de  Marius Nichiforescu, la amatori, respectiv Adrian Dencef, la copii.

Imediat după acest preambul s-a dat startul și în ultima etapă a Turului. Traseul a avut o lungime totală de 70 de km, iar etapa s-a desfășurat pe un circuit special amenajat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, considerat a fi printre cele mai dificile din țară. Rutierii au avut de parcurs 35 de ture a câte 2 km. La final, pe primul loc s-a clasat Sergiu Cioban de la Cycling Club Tușnad, urmat în același timp de dinamovistul Alexandru Ciocan și, la opt secunde, de Ștefan Morcov, de la Mazicon București.

Ultima etapă a influențat într-o prea mică măsură clasamentul la general. Gheorghi Gheorghiev, de la Tușnad Cycling Team, a câștigat ediția din acest an a Turului Dobrogei. Rutierul bulgar a fost cronometrat cu timpul total de 9 ore 11 minute și 37 de secunde, urmat la două minute și 15 secunde de dinamovistul Răzvan Jugănaru și la patru minute și o secundă de coechipierul său de la Tușnad Cycling Team, moldoveanul Alexander Braico.

La final, după patru zile epuizante au fost și câteva momente plăcute de relaxare, inclusiv tradiționala baie cu șampanie.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.