marţi, 18 iunie 2019

Turul Dobrogei și-a mai disputat etapa a treia, iar lupta pentru titlu pare aproape închisă

120 de kilometri prin 9 localități din județul Constanța. Aceasta a fost distanța parcursă în etapa a 3-a de caravana celor peste 40 de cicliști participanți la Turul Dobrogei. Cel mai rapid a fost Eduard Grosu, câștigător de etapă anul trecut în Turul României și recent câștigător al Turului Estoniei, competiție de nivel 2.1 în clasamentului Uniunii Cicliste Internaționale, imediat după primele trei mari clasice. Rutierul de la Torpedo Zărnești a trecut primul linia de sosire, confirmând forma excelentă din ultima vreme. Valentin Pleșa, de la Petrolul Ploiești, a reușit să-și păstreze tricoul galben, de lider al clasamentului general. În paralel cu etapa profesioniștilor s-a organizat și o etapă pentru amatori, care a inclus o probă de contratimp individual, dar și o cursă de fond, pe o distanță de 90 de kilometri. Duminică, profesioniștii pornesc în ultima cursă, un circuit de 70 de kilometri în Constanța. La sfârșitul etapei a 4-a, va avea loc și premierea laureaților ediției a 15-a a Turului Dobrogei, la Sala Sporturilor.

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.