joi, 23 mai 2019

Turul României, un mare succes

După un maraton ciclist de aproape 1400 de kilometri parcurși prin regiunile istorice ale țării, Turul României, ediția 48 a ajuns la final. Câștigătorii au îmbrăcat emoționați tricourile de campioni, în timp ce organizatorii au tras linie, remarcând faptul că această ediție, mediatizată excelent de producătorul exclusiv Neptun TV, a fost una de mare succes.

Rutierii străini participanți la această ediție au fost impresionați de organizarea impecabilă, de mediatizarea pe măsură și nu în ultimul rând de peisajele superbe întâlnite pe traseu. Este și părerea marelui învins al Turului, grecul Ioanis Tamouridis, cel care a fost declarat cel mai combativ ciclist și cel mai bun sprinter dar care a ratat câștigarea titlului suprem, în fața românului Andrei Nechita, la o distanță de numai 15 secunde.

Victoria lui Andrei Nechita se datorează și aportului adus de colegii săi din echipa națională. Dintre aceștia s-a remarcat Alexandru Grădinaru, cel care a fost recompensat cu tricoul alb acordat de Comitetul Olimpic Sportiv Român, pentru cel mai bun ciclist autohton sub 23 de ani.

La final de drum, toți concurenții s-au despărțit prieteni și au promis să se reîntâlnească anul viitor, în cea de a 49-a ediție a Turului României la ciclism. Povestea acestei competiții, renăscută în 2011 asemenea Păsării Phoenix,este abia la început!

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, după ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: 'Cred că am jucat greșit tot ce am jucat'
De Neptun TV 12 mai 2019

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, după ce a pierdut finala de la Madrid, că speră să mai aibă ocazia de a juca contra olandezei Kiki Bertens pentru că trebuie să-și ia revanșa.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid: 'Vreau să mă simt bine și să câștig'
De Neptun TV 10 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA de la Madrid, după un meci disputat cu Belinda Bencic (Elveția; 18 WTA). Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-2; 6-7(2); 6-0.

Simona Halep, prima reacție la victoria care o readuce pe locul 2 WTA: 'Sunt încă pe antibiotice'
De Neptun TV 9 mai 2019

Parcursul execelnt al Simonei vine în ciuda faptului că este răcită și urmează un tratament pe bază de antibiotice.

Victorie FULGER la Madrid | Halep s-a calificat în sferturile turneului, după 6-0; 6-0 cu Kuzmova: Am dominat meciul, am simțit loviturile
De Mediafax 8 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a declarat extrem de mulțumită de victoria de la Madrid, care a dus-o în sferturi. A fost, practic, un antrenament cu public pentru sportiva noastră.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid
De Neptun TV 7 mai 2019

În optimile de finală, Simona Halep va da piept, în premieră, cu slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, nr. 46 WTA).