marţi, 22 ianuarie 2019

Ucis de șofer

Ucis de șofer

Directorul  Institutului pontifical al misiunilor străine de misionari Asia News a declarat că după crimă, șoferul șefului bisericii catolice din  Turcia s-a urcat pe acoperișul casei prelatului și a  strigat,  'L-am ucis pe marele Satan, Allah Akbar'. Potrivit  conducerii acestei instituții, Monseniorul Luigi Padovese 'a fost înjunghiat în casa lui și a reușit să iasă din locuință pentru a cere ajutor'. Odată căzut la pământ el a fost decapitat', de șoferul său.  Potrivit versiunii inițiale a autorităților, acesta  l-ar fi înjunghiat de mai multe ori în piept pe episcop, care  a decedat   ulterior în spital. Presa turcă informează că ucigașul,  care lucra de patru ani pentru prelat,  ar fi părăsit cu câteva zile înainte de omor un spital de pshiatrie. El a declarat poliției că ar fi avut o 'revelație divină' care i-a determinat fapta. Autoritățile locale s-au grăbit să excludă ca motivație un act politic. Avocatul și mama ucigașului au confirmat că acesta suferea de probleme psihice. Papa Benedict al 16-lea însuși și-a exprimat convingerea că nu a fost un asasinat politic sau religios.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Cum este viața intr-un oraș ÎNECAT ÎN ÎNTUNERIC. Aici omenii stau in beznă totală 65 de zile pe an. GALERIE FOTO
De Neptun TV 21 ianuarie 2019

Denumit anterior Barrow, orașul Utqiagvik este centrul economic al circumscripției North Slope. O parte dintre cetățeni lucrează în cadrul industriei de petrol, alții se bazează pe munca la stat, iar alții pe turism. De ce ar veni cineva într-un loc atât de îndepărtat în nord, cu o climă atât de capricioasă?

Scenarii posibile după ce Acordul Brexit a fost respins de Camera Comunelor
De Mediafax 16 ianuarie 2019

Decizia Camerei Comunelor de respingere a Acordului negociat de Guvernul Theresa May cu Bruxellesul generează câteva scenarii posibile pentru finalizarea procedurii Brexit, dar criza politică probabil se va prelungi.

Scandalul bebelușilor modificați genetic: Cercetătorul chinez, criticat pentru că ar fi pus în pericol viețile copiilor
De Neptun TV 8 ianuarie 2019

El nu a răspuns imediat la solicitarea transmisă de Reuters prin e-mail pentru a comenta acest subiect.

Numirea lui Adrian Zuckerman ca ambasador SUA în România, RETRIMISĂ din rațiuni procedurale președintelui Donald Trump, care o poate reformula
De Mediafax 4 ianuarie 2019

Adrian Zuckerman a emigrat din România în Statele Unite la vârsta de zece ani, fiind fluent în limba română.

Accident feroviar extrem de GRAV. Șase persoane au murit. GALERIE FOTO
De Neptun TV 2 ianuarie 2019

Deocamdată nu este cunoscută cauza accidentului, dar există informații potrivit cărora un tren de călători în drum spre Copenhaga a lovit un tren de marfă, în mijlocul vânturilor puternice.

Cel puțin patru răniți după ce un vehicul a lovit un grup de pietoni într-un oraș din Germania
De Neptun TV 1 ianuarie 2019

Incidentul s-a produs în Piața Berlin din orășelul german Bottrop. Un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni. Patru persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, au anunțat autoritățile germane.

Uniunea Europeană speră să semneze în 2019 un acord comercial cu națiuni din America de Sud
De Neptun TV 29 decembrie 2018

În prezent, cea mai mare zonă comercială internațională este spațiul de liber-schimb UE-Japonia.