marţi, 16 octombrie 2018

Ucis de șofer

Ucis de șofer

Directorul  Institutului pontifical al misiunilor străine de misionari Asia News a declarat că după crimă, șoferul șefului bisericii catolice din  Turcia s-a urcat pe acoperișul casei prelatului și a  strigat,  'L-am ucis pe marele Satan, Allah Akbar'. Potrivit  conducerii acestei instituții, Monseniorul Luigi Padovese 'a fost înjunghiat în casa lui și a reușit să iasă din locuință pentru a cere ajutor'. Odată căzut la pământ el a fost decapitat', de șoferul său.  Potrivit versiunii inițiale a autorităților, acesta  l-ar fi înjunghiat de mai multe ori în piept pe episcop, care  a decedat   ulterior în spital. Presa turcă informează că ucigașul,  care lucra de patru ani pentru prelat,  ar fi părăsit cu câteva zile înainte de omor un spital de pshiatrie. El a declarat poliției că ar fi avut o 'revelație divină' care i-a determinat fapta. Autoritățile locale s-au grăbit să excludă ca motivație un act politic. Avocatul și mama ucigașului au confirmat că acesta suferea de probleme psihice. Papa Benedict al 16-lea însuși și-a exprimat convingerea că nu a fost un asasinat politic sau religios.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Două țări europene vor construi un zid la graniță pentru a împiedica răspândirea pestei porcine
De Neptun TV 14 octombrie 2018

Autoritățile se așteaptă ca amplasarea gardurilor să dureze aproximativ o săptămână.

Cel puțin 31 de persoane au murit în urma unei alunecări de teren
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Cel puțin 31 de persoane au murit în urma unei alunecări de teren provocate de ploile abundente care au afectat Uganda, a informat vineri un oficial din cadrul Guvernului, relatează site-ul agenției Reuters.

Decizie ISTORICĂ. Malaysia a decis ABOLIREA pedepsei cu moartea - printre condamnați se află și doi cetățeni români
De Mediafax 11 octombrie 2018

Noul Guvern din Malaysia a decis abolirea pedepsei cu moartea pentru toate infracțiunile și va opri toate execuțiile care erau programate, informează site-ul agenției Associated Press.

Donald Trump amenință cu taxe suplimentare: China nu este pregătită pentru o înțelegere comercială cu Statele Unite
De Neptun TV 10 octombrie 2018

Fondul Monetar Internațional a avertizat marți că războiul comercial dintre Statele Unite și China reprezintă un risc real de a transforma lumea într-un loc „mai sărac și mai periculos”.

20 de morți într-un accident rutier; victimele erau prieteni și rude care se îndreptau spre o petrecere
De Neptun TV 8 octombrie 2018

Oficialitățile nu au anunțat deocamdată numele victimelor, dar unele au fost dezvăluite de pe conturile de socializare ale rudelor și alte surse de pe internet.

Cutremur puternic: Cel puțin 11 morți, peste 100 de răniți
De Neptun TV 7 octombrie 2018

Jackson Hilaire, șeful poliției din regiunea nord-vestică a țării, a declarat că șapte persoane au decedat în Port-de-Paix, iar alte patru și-au pierdut viața în zona orașului Gros-Morne, a declarat primarul Jean Renel Tide.

TRAGEDIE ÎN TURCIA. Sfârșit cumplit pentru o familie de români - Andreea și părinții ei au murit striviți într-un microbuz!
De Neptun TV 1 octombrie 2018

Trei români, membri ai aceleiași familii, au decedat la locul accidentului, iar un ghid turistic de origine din Rusia a murit ulterior în urma rănilor suferite.

Avertisment pentru românii aflați în vacanță în Grecia: furtună de puterea unui uragan!
De Neptun TV 28 septembrie 2018

Grecia este deja în alertă. Pompierii din zona Atenei au primit 400 de apeluri pentru tăierea unor copaci, înainte de a fi doborâți de vânt peste oameni, case sau mașini.