luni, 18 iunie 2018

Ucis de șofer

Ucis de șofer

Directorul  Institutului pontifical al misiunilor străine de misionari Asia News a declarat că după crimă, șoferul șefului bisericii catolice din  Turcia s-a urcat pe acoperișul casei prelatului și a  strigat,  'L-am ucis pe marele Satan, Allah Akbar'. Potrivit  conducerii acestei instituții, Monseniorul Luigi Padovese 'a fost înjunghiat în casa lui și a reușit să iasă din locuință pentru a cere ajutor'. Odată căzut la pământ el a fost decapitat', de șoferul său.  Potrivit versiunii inițiale a autorităților, acesta  l-ar fi înjunghiat de mai multe ori în piept pe episcop, care  a decedat   ulterior în spital. Presa turcă informează că ucigașul,  care lucra de patru ani pentru prelat,  ar fi părăsit cu câteva zile înainte de omor un spital de pshiatrie. El a declarat poliției că ar fi avut o 'revelație divină' care i-a determinat fapta. Autoritățile locale s-au grăbit să excludă ca motivație un act politic. Avocatul și mama ucigașului au confirmat că acesta suferea de probleme psihice. Papa Benedict al 16-lea însuși și-a exprimat convingerea că nu a fost un asasinat politic sau religios.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Summit istoric Donald Trump-Kim Jong-un: Cei doi lideri au dat mâna în Singapore
De Neptun TV 12 iunie 2018

Președintele american Donald Trump a declarat că summitul cu liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a desfășurat "neașteptat de bine", anunțând că cei doi vor semna un document important, relatează site-ul agenției Reuters.

Donald Trump, izolat la summitul G7 pe fondul disensiunilor privind Rusia, comerț, schimbări climatice
De Neptun TV 9 iunie 2018

Trump, care a avut o întrevedere cu președintele francez Emmanuel Macron ]n cursul summitului, a declarat că relația este specială, dar uneori se întâmplă să fie testată atunci când vine vorba de comerț.

VULCANUL Fuego din Guatemala, cea mai violentă erupție din ultimii 40 de ani: Cel puțin 25 de persoane au murit, iar sute au fost rănite! GALERIE FOTO/VIDEO
De Mediafax 4 iunie 2018

Vulcanul, situat la aproximativ 40 Km sud-vest de capitala Ciudad de Guatemala, a revărsat o cantitate uriașă de lavă și cenușă, aruncând în aer bolovani de mari dimensiuni. Potrivit experților, această erupție este cea mai mare din 1974, relatează BBC.

Israelul a atacat obiective din Fâșia Gaza, în replică la cel mai amplu bombardament lansat din regiunea palestiniană după războiul din 2014. Raiduri de o violență extremă
De Neptun TV 30 mai 2018

Autoritățile militare de la Tel Aviv a anunțat că a lansat peste 35 de raiduri aeriene ce au vizat poziții ale Hamas și Jihadul Islamic, în replică la ceea ce Israelul a catalogat ca fiind cel mai amplu bombardament lansat din regiunea palestiniană după războiul din 2014.

ALERTĂ CU BOMBĂ înaintea finalei Ligii Campionilor: Stații ale metroului de la Kiev, evacuate!
De Neptun TV 26 mai 2018

Forțele de securitate au evacuat pasagerii după ce au primit un apel telefonic ce semnala presupusa existență a unei bombe, în jurul orei 13.

ACCIDENT FEROVIAR în Italia! Doi morți, printre care și un român, și 23 de răniți - GALERIE FOTO/VIDEO- GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 24 mai 2018

Printre persoanele decedate se numără și un mecanic al trenului care a lovit un camion ce staționa pe linia de cale ferată. Trei vagoane au deraiat în urma impactului.

Administrația Donald Trump prezintă condiții pentru semnarea unui nou acord atomic cu Iranul
De Neptun TV 21 mai 2018

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, a prezentat azi o serie de condiții pentru semnarea unui nou acord nuclear cu Iranul, somând regimul islamist de la Teheran să renunțe la "comportamentul negativ" și amenințând cu sancțiuni dure.