duminică, 25 august 2019

Ultima speranță pentru Oțelul Galați

Cu zero puncte după patru etape disputate în grupa C, campioana României este obligată să câștige în această seară. Doar un succes în fața lui Basel ar menține speranțele Oțelului de a se califica în primăvara Europa League. Deși șansele gălățenilor de a termina grupa pe locul trei sunt foarte mici, Dorinel Munteanu mai crede încă în minuni:

„Un punct nu înseamnă nimic pentru noi în această seară. Avem nevoie de o victorie și sunt sigur că o putem obține. Calificarea nu este încă pierdută, în fotbal, nimic nu este imposibil” a declarat Dorinel Munteanu.

Chiar dacă învinge în această seară, Oțelul Galați este departe de locul trei în grupă. Pe 7 decembrie, în ultima etapă va juca la Lisabona cu Benfica, într-un duel extrem de dificil în care tot victoria va fi singura opțiune. Până la marele test iberic, campioana României trebuie să treacă însă astăzi de un adversar extrem de incomod, care în meciul tur, s-a impus în Elveția cu scorul de 2-1. Baselul lui Streller și Frei are în prezent 5 puncte și ocupă locul trei în clasament, la trei puncte distanță de Manchester United și Benfica.

Comenteaza aceasta stire