sîmbătă, 10 octombrie 2015

Ultimele cuvinte tulburătoare ale unui criminal condamnat la moarte

Ultimele cuvinte tulburătoare ale unui criminal condamnat la moarte

Richard Cobb, în vârstă de 29 de ani, din Texas a fost condamnat la moarte, după ce în urmă cu 11 ani a răpit un bărbat și două femei, pe care apoi i-a împușcat. Potrivit Daily Mail,  femeile au supraviețuit, însă bărbatul și-a pierdut viața.

Cobb a primit pedeapsa capitală, iar joi a fost executat prin injecție letală. Lucrul care i-a șocat pe cei care au asistat la execuție au fost ultimele cuvinte ale criminalului. Întrebat dacă mai are ceva de spus, Cobb a declarat: „Viața este moarte, moartea este viață.

Sper ca într-o zi această absurditate pe care umanitatea a ajuns să o trăiască se va sfârși. Viața este prea scurtă. Sper ca toți cei furioși pe mine mă vor ierta. Viața este prea scurtă să avem sentimente de ură și furie. Asta este tot, gardian.” Richard Cobb nu s-a rezumat, însă numai la aceste cuvinte. Înainte ca substanța letală să-și facă efectul, tânărul a strigat după gardian și i-a spus: „Este extraordinar. Este grozav! Mulțumesc, gardian! Mulțumesc, gardian!”

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Ce a făcut o mamă după ce fiica ei de 4 ani a fost bătută de un băiat la școală
De Neptun TV 10 octombrie 2015

O femeie a fost șocată în momentul în care fetița ei de 4 ani s-a întors de la școală cu o rană urâtă pe față, după ce a fost lovită de un coleg. Rana copilei a fost atât de mare încât a avut nevoie de cusături. Totuși, ceea ce a șocat-o cu adevărat pe mama fetiței a fost ceea ce s-a întâmplat la spital.

Va fi lansat un album înregistrat în spațiu
De Oana Stupariu 9 octombrie 2015

Astronautul canadian Chris Hadfield, care a devenit un adevărat star al internetului după ce a postat un videoclip în care interpreta piesa lui David Bowie „Space Oddity”, în timp ce își efectua misiunea la bordul Stației Spațiale Internaționale, recidivează.

Viața neștiută a poștașilor, eroii din spatele unei scrisori!
De Silvia Pascale 9 octombrie 2015

Au pierdut numărul kilometrilor parcurși la pas, al miilor de scrisori expediate sau cel al oamenilor cărora le-au spus, în fiecare zi, 'Bună dimineața'. Ei sunt poștașii, confidenții și aducătorii de vești, pedeștrii care indiferent dacă este caniculă sau ger trebuie să ajungă la destinație.

Specialiștii NASA au făcut anunțul: pe Pluto au fost găsite regiuni cu apă!
De Oana Stupariu 8 octombrie 2015

NASA a anunțat noua sa descoperire despre Pluto. Cer albastru și regiuni cu apă înghețată - este marea revelație confirmată de Agenția Spațială americană.

Europa poate să spună NU transferului de date personale către SUA
De Oana Stupariu 6 octombrie 2015

Curtea de Justiție a Uniunii Europene a invalidat cadrul juridic ce permite transferul de date personale din UE către SUA, într-un caz în care este implicat compania Facebook. Instanța europeană i-a dat astfel dreptate cetățeanului austriac Max Schrems, utilizator de Facebook, care a contestat o decizie din anul 2000 a Comisiei Europene.

Google își schimbă numele în Alphabet!
De Lavinia Stanciu 3 octombrie 2015

Google dă startul unei noi perioade din existența sa. Gigantul IT american se mută sub umbrela unei companii-mamă, care se numește Alphabet. De ieri, numele Alphabet a înlocuit Google la bursă.

Biscuiții cu făină din râme, o gustare pentru un organism sănătos
De Lavinia Stanciu 2 octombrie 2015

Un nou tip de biscuiți face furori în Bolivia datorită unui singur ingredient neobișnuit: făina din râme. Acest produs conține proteine, calciu, fier, fosfor. Cercetătorii au identificat în făina din râme aminoacizi esențiali, vitali în procesul de creștere, pentru întărirea sistemului imun și repararea țesuturilor musculare.

22 de state americane își pot spiona cetățenii cu ajutorul telefoanelor mobile
De Oana Stupariu 2 octombrie 2015

De fiecare dată când poliția apeleză la tehnologie pentru a prinde un criminal, toate persoanele nevinovate care se află la un moment dat în apropierea sa cad victime sistemului de interceptare.

Mâncăruri de coșmar - GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 1 octombrie 2015

Se poartă emisiunile culinare și a crescut simțitor apetența oamenilor pentru feluri de mâncare sănătoase. În tendințe se află însă și degustarea unor delicatese cât se poate de speciale. Unii vor să afle măcar o dată în viață ce gust au larvele, insectele, embrionii, șerpii sau lilieci!

Compania Samsung, suspectată că și-a păcălit consumatorii!
De Oana Stupariu 1 octombrie 2015

Marii producători de tehnologie par să fi intrat în vizorul autorităților, după ce au fost acuzați că au trișat la testele de fiabilitate. Samsung este cel mai nou nume adăugat pe lista companiilor care și-au înșelat consumatorii.

Orașe-fantomă și peisaje post-apocaliptice care se pot vizita. GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 29 septembrie 2015

Arată precum scene din filme horror sau științifico-fantastice și par ultimul loc în care să vrei să ajungi, însă orașele-fantomă sunt mai populare ce niciodată. Operatorii turistici au raportat că astfel de destinații au devenit foarte populare, în ultimii ani.

Frumusețea dobrogeană, la putere la ASTA-I VIAȚA!
De Neptun TV 28 septembrie 2015

O echipă formată din nutritioniști, hair syliști si experți in machiaj va stabate în luna octombrie satele dobrogene. Poveștile femeilor care au lăsat grijile zilnice și s-au răsfățat pentru câteva ore, la ASTA-I VIAȚA!, începând cu ora 16.30.

Ai telefon cu Android? Ai face bine să citești asta: virusul trimis prin SMS care îți distruge telefonul
De Cristi Popovici 28 septembrie 2015

Specialiștii îi avertizează pe posesorii de telefoane care rulează sistemul Android că sunt expuși infectării unui virus care pot fi trimis prin SMS. Problema a fost descoperită de compania Zimperium, specializată în softuri de smartphone-uri.

Google sărbătorește, astăzi, 17 ani de la înființare printr-un logo special
De Neptun TV 27 septembrie 2015

Compania Google, care deține cel mai important motor de căutare pe internet din lume, sărbătorește, astăzi, 17 ani de la înființare, printr-un logo special.

Despre menirea unui dascăl și explorarea Universului, luni, de la ora 16.30, la emisiunea ASTA-I VIAȚA!
De Neptun TV 27 septembrie 2015

ASTA-I VIAȚA! Luni, începând cu ora 16.30, la Neptun TV puteți afla mai multe despre viața și menirea unui dascăl constănțean, dar și despre modul în care Universul a putut fi explorat, într-un mod amuzant, la Noaptea Cercetătorilor Europeni.

Cel mai complicat ceas din lume are 2.800 de componente și 57 de funcții - GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 25 septembrie 2015

Producătorul de ceasuri Vacheron Constantin revendică titlul de Cel mai complicat ceas din lume pentru creația sa Reference 57260. Cu peste 2.800 de componente, acest mecanism are 57 de funcții față de 33 cât are cel predecesorul său.

Anunț pentru toți tinerii – de vineri, se pun la bătaie 24.000 de joburi la Bursa locurilor de muncă
De Cristi Popovici 24 septembrie 2015

Vineri, se deschide la București, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Sunt puse la bătaie peste 24.000 de posturi, un număr record. La târgul de joburi vor fi prezente peste 2.100 de firme din întreaga țară. Cum era de așteptat, cele mai multe oferte vin din București. Urmează județele Iași, Brașov, Bihor și Cluj.

INCREDIBIL! Facebook a publicat, în exclusivitate, un videoclip la 360 de grade, inspirat din universul 'Star Wars'
De Neptun TV 24 septembrie 2015

Facebook a publicat unul dintre primele sale videoclipuri ce oferă o perspectivă de 360 de grade, realizat sub forma unui clip cu durată scurtă, inspirat din universul francizei 'Războiul stelelor/ Star Wars'

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, vine joi seară, la 20.30, la Neptun TV
De Neptun TV 23 septembrie 2015

Decebal Făgădău, primarul interimar al Constanței, va fi prezent joi seară în platoul știrilor Neptun TV, într-o ediție specială Reporter, începând cu ora 20.30.

iPhone 6s, cu “F” de la FAKE: magazinele din China vând, deja, replica noului smartphone de la Apple
De Vera Puiu 23 septembrie 2015

iPhone 6s va ajunge vineri în magazine, însă fabricile chinezești care produc imitații ale acestui smartphone au pus deja în vânzare un astfel de model care, la prima vedere, poate fi confundat cu originalul. În timp ce unii se grăbesc să cumpere produsele false, alții spun că preferă să aibă un gadget sută la sută marca Apple.

Neptun TV angajează editor video
De Neptun TV 23 septembrie 2015

Departamentul Știri al Neptun TV angajează editor video. Cerințe obligatorii: cunoștințe solide operare PC, cunoașterea avansată a programului de editare video Sony Vegas Pro. Responsabilități principale: editarea imaginilor, asamblarea tuturor materialelor într-un produs finit, adecvat pentru difuzare (știre).