joi, 26 noiembrie 2015

Ultimele cuvinte tulburătoare ale unui criminal condamnat la moarte

Ultimele cuvinte tulburătoare ale unui criminal condamnat la moarte

Richard Cobb, în vârstă de 29 de ani, din Texas a fost condamnat la moarte, după ce în urmă cu 11 ani a răpit un bărbat și două femei, pe care apoi i-a împușcat. Potrivit Daily Mail,  femeile au supraviețuit, însă bărbatul și-a pierdut viața.

Cobb a primit pedeapsa capitală, iar joi a fost executat prin injecție letală. Lucrul care i-a șocat pe cei care au asistat la execuție au fost ultimele cuvinte ale criminalului. Întrebat dacă mai are ceva de spus, Cobb a declarat: „Viața este moarte, moartea este viață.

Sper ca într-o zi această absurditate pe care umanitatea a ajuns să o trăiască se va sfârși. Viața este prea scurtă. Sper ca toți cei furioși pe mine mă vor ierta. Viața este prea scurtă să avem sentimente de ură și furie. Asta este tot, gardian.” Richard Cobb nu s-a rezumat, însă numai la aceste cuvinte. Înainte ca substanța letală să-și facă efectul, tânărul a strigat după gardian și i-a spus: „Este extraordinar. Este grozav! Mulțumesc, gardian! Mulțumesc, gardian!”

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Toma Enache, documentar despre frații Manakia, pionierii artei fotografice în Balcani!
De Neptun TV 25 noiembrie 2015

ovestea pionierilor cinematografiei balcanice, armânii Milton și Ianaki Manakia dar și a primului documentar în limba aromână, începând cu ora 16.30 la ASTA-I VIAȚA!

Neptun TV angajeaza EDITOR STIRI WEB pentru portal de stiri
De Neptun TV 25 noiembrie 2015

Neptun TV angajeaza EDITOR STIRI WEB. Noul nostru coleg trebuie sa lucreze in timp real cu informatiile, sa formuleze texte si sa aiba cunostinte de navigare pe Internet.

Compania de apă RAJA SA Constanța trece la etapa a doua a automatizării serviciilor de alimentare cu apă și canalizare
De Robert Nenciu 23 noiembrie 2015

Continuă investițiile în tehnologizare la SC RAJA SA Constanța. Astăzi, în prezența ambasadorului Statului Israel la București, Tamar Samash, a fost demarată etapa a doua a proiectului SCADA, care constă în automatizarea integrală a serviciilor de alimentare cu apă și canalizare.

Primul televizor comercial 8K, disponibil la 133.000 de dolari
De Oana Stupariu 23 noiembrie 2015

Una dintre cele mai apreciate companii producătoare de electronice din lume a reușit performanța uluitoare de a lansa primul televizor comercial cu rezoluție 8K.

Terapie cu măgăruși pentru copiii cu nevoi speciale
De Neptun TV 22 noiembrie 2015

Măgărușii fac minuni în terapia copiilor cu autism, ADHD și sindromul Down. Specialiștii au observat cum starea de sănătate a zeci de copii din Cernavodă s-a îmbunătățit uimitor, după ce au urmat timp de cinci luni, ședințe de recuperare alături de măgăruși în centrul 'FootPrints of Joy'

Rochia lui Dorothy, scoasă la licitație
De Ciprian Paraschivu 22 noiembrie 2015

O rochie purtată de personajul "Dorothy" din filmul "Vrăjitorul din Oz" va fi scoasă la vânzare în cadrul unei licitații care va avea loc mâine la New York.

Un pompier desfigurat de flăcări a primit o nouă față: ‘copiii mei fugeau de mine, sunt lucruri mai rele decât moartea’ FOTO ȘOCANT
De Andreea Petraș 22 noiembrie 2015

Un pompier a cărui față i-a fost distrusă într-un incendiu a primit o nouă înfățișare. Patrick Hardison, în vârstă de 41 de ani, a devenit beneficiarul celui mai extins transplant de față realizat până în prezent, care a inclus întregul scalp, urechile și pleoapele pacientului.

Cel mai mare târg de cămile din lume are loc în India
De Oana Stupariu 22 noiembrie 2015

La sfârșitul lunii noiembrie, în India, se desfășoară cel mai mare târg de cămile din lume. Evenimentul atrage peste 4 sute de mii de oameni, deopotrivă turiști și localnici.

CONSTANȚA. Piața Ovidiu s-a transformat, din nou, într-un uriaș platou de filmare!
De Ana-Maria Stancu 21 noiembrie 2015

Centrul vechi al Constanței s-a transformat din nou într-un uriaș platou de filmare. De data asta nu pentru starurile americane, ci pentru actori din România.

Primul avion comercial produs de Japonia a efectuat primul zbor!
De Oana Stupariu 18 noiembrie 2015

Visul japonezilor de a pune bazele unei industrii aviatice proprii competitive a devenit realitate. Primul avion comercial nipon, produs de Mitsubishi, și-a luat zborul!

Așa îți albești dinții cu ulei de cocos și turmeric
De Irina Ditu 17 noiembrie 2015

Un zâmbet strălucitor, de vedetă. Asta ne dorim cu toții. Și de obicei singura soluție la care ne gândim este un tratament la stomatolog. Dar ce ați spune de unul natural, eficient și extrem de ieftin?

O tânără de 22 de ani a devenit noua Miss Columbia - GALERIE FOTO
De Andreea Petraș 17 noiembrie 2015

Andrea Tovar Velásquez, studentă la design industrial, a fost aleasă luni noua Miss Columbia într-o gală plină de muzică și culoare la care a fost invitată și actuala Miss Univers, tânăra, tot columbiană, Paulina, relatează EFE.

Bateria-minune: se încarcă în 5 minute și asigură 10 ore de autonomie!
De Oana Stupariu 16 noiembrie 2015

Japonezii sunt atât de ahtiați după tehnologie încât organizează anual un simpozion dedicat celor mai noi invenții din sectorul bateriilor. În cadrul acestui eveniment tocmai a fost prezentată o super-baterie care în numai două minute se încarcă în proporție de 68%.

15 locuri de muncă CIUDATE și foarte bine plătite!
De Neptun TV 16 noiembrie 2015

Există meserii în lume despre care mulți nu au auzit, dar care sunt plătite regește! Spre exemplu, un autor de integrame poate câștiga chiar și 70.000 de dolari.

MARSALA, ORHIDEE RADIANTĂ, VERDE MINT SAU MAGENTA. Tu știi cum arată aceste culori?
De Irina Ditu 16 noiembrie 2015

Designerii și revistele de modă ne recomandă uneori culori despre care nici prin cap nu ne trecea că există. Cu ceva vreme în urmă ne minunam de electria nuanță fuchsia, dar acum în trend este marsala.

Frumusețe sălbatică. Jennifer Lawrence a pozat călare pentru Vogue
De Ciprian Paraschivu 16 noiembrie 2015

Jennifer Lawrence a pozat pentru numărul din decembrie al revistei Vogue, inclusiv pentru fotografia de copertă.

DESTIN INCREDIBIL. Fără mâini și picioare, un tânăr dă lecții de viață!
De Neptun TV 15 noiembrie 2015

Nick Vujicic este, înainte de orice, un supraviețuitor al unei boli care, de cele mai multe ori, ucide la puțin timp după naștere.

Adele, premiată cu un disc de platină pentru piesa 'Hello'
De Ciprian Paraschivu 15 noiembrie 2015

Piesa „Hello” prin care Adele și-a anunțat revenirea în viața artistică după o absență de câțiva ani a fost vândută în peste 600.000 de exemplare și a câștigat discul de platină.

Pomperii din Dubai vor fi dotați cu propulsoare!
De Oana Stupariu 13 noiembrie 2015

Pompierii din Dubai vor fi ajutați de 20 de propulsoare în lupta împotriva flăcărilor. Acestea le vor permite să zboare și să ajungă în timp record la etajele superioare ale unui zgârie-nori cuprins de foc, pentru a stinge incendiul și a salva vieți omenești.

Rock-ul, vizat de inchiziția bigoților
De Vera Puiu 13 noiembrie 2015

În ultima perioadă, tot mai multe voci insistă să facă paralele între muzica rock și evenimentele nefaste care ne zguduie existența. Totuși, orice fel de legătură nu poate fi decât forțată.

Imagini spectaculoase pe faleza Cazinoului din Constanța - GALERIE FOTO
De Neptun TV 13 noiembrie 2015

Un fotograf amator a reușit să surprindă, astăzi, mai multe imagini spectaculoase din zona falezei Cazinoului din Constanța. Vremea caldă i-a scos din case pe mulți constănțeni care au preferat să-și folosească timpul liber pentru o plimbare.