sîmbătă, 4 iulie 2015

Ultimele cuvinte tulburătoare ale unui criminal condamnat la moarte

Ultimele cuvinte tulburătoare ale unui criminal condamnat la moarte

Richard Cobb, în vârstă de 29 de ani, din Texas a fost condamnat la moarte, după ce în urmă cu 11 ani a răpit un bărbat și două femei, pe care apoi i-a împușcat. Potrivit Daily Mail,  femeile au supraviețuit, însă bărbatul și-a pierdut viața.

Cobb a primit pedeapsa capitală, iar joi a fost executat prin injecție letală. Lucrul care i-a șocat pe cei care au asistat la execuție au fost ultimele cuvinte ale criminalului. Întrebat dacă mai are ceva de spus, Cobb a declarat: „Viața este moarte, moartea este viață.

Sper ca într-o zi această absurditate pe care umanitatea a ajuns să o trăiască se va sfârși. Viața este prea scurtă. Sper ca toți cei furioși pe mine mă vor ierta. Viața este prea scurtă să avem sentimente de ură și furie. Asta este tot, gardian.” Richard Cobb nu s-a rezumat, însă numai la aceste cuvinte. Înainte ca substanța letală să-și facă efectul, tânărul a strigat după gardian și i-a spus: „Este extraordinar. Este grozav! Mulțumesc, gardian! Mulțumesc, gardian!”

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Facebook îi remunerează pe autorii de conținut video
De Oana Stupariu 3 iulie 2015

Rețeaua de socializare Facebook intră în competiție directă cu YouTube.

Un prinț saudit își va dona întreaga avere, estimată la 32 miliarde de dolari, în scopuri caritabile
De Neptun TV 2 iulie 2015

Prințul saudit Alwaleed bin Talal, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a anunțat miercuri că își va dona întreaga avere, estimată la 32 miliarde de dolari, în scopuri caritabile, informează bbc.com.

VEȘTI BUNE. Tarifele de roaming, eliminate în UE din iunie 2017
De Neptun TV 30 iunie 2015

Uniunea Europeană a ajuns, astăzi, la un acord preliminar privind eliminarea tarifele de roaming în interiorul celor 28 de state ale blocului comunitar până în iunie 2017, transmit Bloomberg și Reuters.

Vapoarele simbol ale Constanței, amplasate în toate cele 5 intrări ale orașului, vor fi transformate în opere de artă
De Silvia Pascale 29 iunie 2015

Toate cele cinci vapoare simbol ale Constanței amplasate la intrările în oraș se vor transforma în opere de artă.

O treime din Marele Zid Chinezesc a dispărut din cauza hoților de cărămizi
De Neptun TV 29 iunie 2015

Marele Zid Chinezesc, în porțiunea sa cea mai faimoasă construită sub împărații din dinastia Ming, a dispărut pe 30% din lungimea sa, deoarece au fost furate cărămizi pentru construirea de case, potrivit unui studiu oficial citat luni de presă, preluat de AFP.

Liderii cartelurilor de droguri s-au întrecut în investiții în cimitire!
De Oana Stupariu 29 iunie 2015

Unii dintre ei au apucat să trăiască ani buni ca adevărați nababi până ca viața să le fie curmată violent, dar liderii cartelurilor drogurilor fac impresie și dincolo de mormânt.

BNR: Băncile grecești din România sunt protejate
De Cristi Popovici 28 iunie 2015

Stăm cu un ochi pe situația din Grecia și cu altul pe cursul valutar, care ar putea avea fluctuații ca urmare a crizei din statul elen. Reprezentanții Băncii Naționale a României dau asigurări că suntem protejați și că deciziile luate de băncile grecești nu vizează sucursalele din țara noastră. Pe de altă parte, un europarlamentar român a cerut convocarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru evaluarea efectelor crizei din Grecia asupra României.

Stagiune încheiată în pas de dans și diplome, la Cumpăna
De Cristina Pancrat 28 iunie 2015

Personaje de basm au invadat scena Căminului Cultural din Cumpăna. În pas de dans, micile balerine au făcut piruete în fața părinților și a prietenilor. Așa s-a încheiat stagiunea Școlii de balet “Nicolae Spirescu”.

Piața Ovidiu, noua atracție turistică a Constanței!
De Alex Costea 28 iunie 2015

Piața Ovidiu din Constanța și-a recăpătat strălucirea de odinioară, iar acum este unul dintre punctele de interes ale constănțenilor și turiștilor. Sute de oameni au umplut terasele și localurile cochete, în timp ce alții urmăreau filmul proiectat pe ecranul gigant amplasat lângă statuia poetului.

IMAGINI ȘOCANTE. Sute de oameni cuprinși de flăcări la un concert!
De Neptun TV 27 iunie 2015

Peste 200 de oameni au suferit arsuri grave în urma unui incident teribil petrecut în timpul unui concert de muzică din Taiwan.

Coreea de Nord are aeroport modern, dar nimeni nu-l folosește!
De Oana Stupariu 27 iunie 2015

Liderul nord-coreean a inaugurat, zilele trecute, noul terminal al Aeroportului Internațional Sunan de la Phenian, ocazie unică pentru occidentali de a mai arunca o privire asupra stilului de viață al celui mai izolat stat din lume. Kim Jong-un alături de soția sa a inaugurat noul terminal, însoțit de tot felul de oficialități.

Reduceri mari la produsele Apple, la inaugurarea magazinului iSTYLE din Constanța
De Neptun TV 26 iunie 2015

Pasionații de tehnologie și design din Constanța au de acum o nouă destinație preferată. Mâine, la ora 12.00, iSTYLE, cel mai important Apple Premium Reseller, deschide cel de-al șaselea magazin în România, în cadrul centrului comercial Maritimo Shoping Center.

Renault Kadjar a ajuns la Constanța
De Neptun TV 25 iunie 2015

Pe o voce de excepție a fost lansată astăzi la sediul Renault o mașină de top. Noul crossover Renault Kadjar le-a fost prezentat și constănțenilor.

iSTYLE deschide al șaselea magazin din România în Maritimo Shopping Center
De Neptun TV 25 iunie 2015

Clienții sunt așteptați la deschiderea oficială a noului magazin, care va avea loc sâmbătă, 27 iunie, pentru a beneficia de multe surprize și oferte speciale din partea iSTYLE.

Crucial Systems & Services vă propune cele mai bune soluții pentru managementul electronic al documentelor
De Neptun TV 25 iunie 2015

Crucial Systems & Services în colaborare cu ELO Digital Office România vă oferă acum posibilitatea de a scăpa de chinul stivelor de documente. Totul prin intermediul aplicațiilor care asigură arhivarea electronică a datelor.

A fost inventat prezervativul care detectează bolile cu transmitere sexuală
De Oana Stupariu 25 iunie 2015

Trei adolescenți britanici au inventat prezervativul care își schimbă culoarea dacă identifică o boală cu transmitere sexuală.

Un adolescent de 12 ani a ucis cu sânge rece 10 persoane - alte 30 au fost rănite!
De Oana Stupariu 24 iunie 2015

Războiul civil nedeclarat din Nigeria a înregistrat o atrocitate greu de acceptat. Un băiat de 12 ani a devenit atentator sinucigaș pentru gruparea Boko Haram și a ucis 10 oameni,...

Vacanțe ultra-exclusiviste la care visează chiar și bogații planetei
De Ciprian Paraschivu 23 iunie 2015

În lume există hoteluri în care nici măcare vedetele nu au acces. Și nu din cauza prețurilor, ci fiindcă este nevoie, pe lângă un cont bancar generos, de o invitație.

Ordin de la liderul unui cartel de droguri: blonde și roșcate doar pentru traficanți!
De Oana Stupariu 23 iunie 2015

Luna mai a înregistrat un record negativ privind infracționalitatea în El Salvador, cea mai mică și mai populată țară din America Centrală. Au fost raportate 635 de crime la o populație de doar 6 milioane de oameni, fiind cel mai ridicat nivel al criminalității înregistrat de la sfârșitul războiului civil, încheiat în 1992.

Încasări de aproape 1 miliard de dolari. "Jurassic World" s-a menținut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend
De Lavinia Stanciu 22 iunie 2015

Filmul "Jurassic World" s-a menținut pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al doilea weekend consecutiv.

Vrei să fii milionar? Mută-te în India!
De Oana Stupariu 20 iunie 2015

Odinioară o emisiune de televiziune celebră, care a inspirat un film la fel de celebru premiat cu multe Oscaruri, ne invita să fim milionari. Pentru cei care nu au uitat această invitație există și destinația potrivită: India.