marţi, 28 iunie 2016

Ultimele cuvinte tulburătoare ale unui criminal condamnat la moarte

loading...
Ultimele cuvinte tulburătoare ale unui criminal condamnat la moarte

Richard Cobb, în vârstă de 29 de ani, din Texas a fost condamnat la moarte, după ce în urmă cu 11 ani a răpit un bărbat și două femei, pe care apoi i-a împușcat. Potrivit Daily Mail,  femeile au supraviețuit, însă bărbatul și-a pierdut viața.

Cobb a primit pedeapsa capitală, iar joi a fost executat prin injecție letală. Lucrul care i-a șocat pe cei care au asistat la execuție au fost ultimele cuvinte ale criminalului. Întrebat dacă mai are ceva de spus, Cobb a declarat: „Viața este moarte, moartea este viață.

Sper ca într-o zi această absurditate pe care umanitatea a ajuns să o trăiască se va sfârși. Viața este prea scurtă. Sper ca toți cei furioși pe mine mă vor ierta. Viața este prea scurtă să avem sentimente de ură și furie. Asta este tot, gardian.” Richard Cobb nu s-a rezumat, însă numai la aceste cuvinte. Înainte ca substanța letală să-și facă efectul, tânărul a strigat după gardian și i-a spus: „Este extraordinar. Este grozav! Mulțumesc, gardian! Mulțumesc, gardian!”

 

Ar putea sa va intereseze:

loading...

Comenteaza aceasta stire

Studentă la Medicină, 'vedetă' pe Facebook: 'Am făcut practică pe cadavre ținute în formol' - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 22 iunie 2016

Dacă s-ar face un top al celor mai frumoase studente de la medicină cu siguranță Beatrice Dănășel, din Târgu Jiu, ar ocupa un loc fruntaș. Focoasa brunetă este studentă în anul patru la Facultatea de Medicină 'Victor Papilian' din Sibiu.

Mai multe tinere s-au bronzat topless pe gurile de canalizare de lângă... cimitir - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 20 iunie 2016

Pentru că parcul acvatic din oraș nu a fost inaugurat încă, mai multe tinere din Botoșani au decis să se bronzeze pe gurile de canalizare din apropierea unui cimitir.

O femeie a fost la un pas să fie cuprinsă de flăcări după ce soțul i-a făcut o glumă proastă! VIDEO
De Neptun TV 16 iunie 2016

O glumă s-a terminat prost pentru o femeie căreia soțul său i-a pus pudră de talc în uscător. Dacă la început a scos un nor de pudră, ulterior au ieșit flăcări imense, care s-au îndreptat spre fața și părul femeii.

Filme de groază: un copil, mâncat de aligator chiar sub ochii părinților
De Ciprian Paraschivu 15 iunie 2016

Întâmplare ruptă din filmele de groază tot în orașul american Orlando. Un aligator a smuls un copil de doi ani de lângă părinții săi, într-un luxos complex hotelier care aparține de parcul de distracții Disney World. Tatăl micuțului s-a luptat cu fiara, dar n-a reușit să-și scoată fiul din colții acesteia.

Senatorii Mihai Fifor și Șerban Nicolae, invitați speciali la Reporter Special
De Neptun TV 15 iunie 2016

Senatorii Mihai Fifor și Șerban Nicolae sunt invitați în această seară, începând cu ora 20.30, la Reporter Special.

Povestea unei românce plecate la muncă în străinătate: 'Nu sunt slugă!'
De Alin Tarnovschi 14 iunie 2016

Și în Anglia, la fel ca în Italia, româncele își găsesc de muncă în principal la curățenie. Acolo însă salariile sunt cu totul altele. O menajeră româncă poate câștiga la Londra chiar și 2.000 de lire sterline pe lună, adică circa 2.400 de euro.

Se întâmplă în Constanța! Plimbare cu căruțul tras de cal pe străzile orașului - VIDEO
De Neptun TV 13 iunie 2016

Un cititor al site-ului reporterNTV.ro ne-a trimis, în această seară, imagini suprinse pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța care arată trei oameni aflați într-un căruț... tras de un cal.

CONSTANȚA. Neptun TV angajează editor video/grafician!
De Neptun TV 7 iunie 2016

Vrei să lucrezi într-o televiziune națională? Acum ai ocazia să te alături echipei Neptun TV!

Miss SUA 2016 este o tânără de culoare din 'orașul de ciocolată'
De Ciprian Paraschivu 6 iunie 2016

O afro-americană a fost aleasă, aseară, Miss Statele Unite 2016. Deshauna Barber este ofițer în armata americană. Gala a avut loc în Las Vegas.