sîmbătă, 17 august 2019

Ultimele zile de înscrieri la Universitatea Ovidius

Cei care vor să urmeze studii superioare mai au o șansă. Și asta pentru că unele dintre Facultățile Universității Ovidius au prelungit termenul de înscriere cu câteva zile. Astfel, viitorii studenți și masteranzi pot profita până duminică, de această oportunitate.

 

Fie că nu au reușit să treacă examenul de admitere la facultatea pentru care au optat în vară, fie, nehotărâți, au lăsat pe ultima sută de metri alegerea unei specializări, toți cei care doresc să se numere printre studenții Universității Ovidius, mai au o șansă. Până la sfârșitul acestei săptămâni, facultățile primesc din nou dosare de înscriere.

Din cele aproximativ trei mii de locuri puse la bătaie de Universitatea Ovidius, la toate formele de învățământ fără taxă, cu taxă, la distanță sau masterat, aproape două mii au fost ocupate până în prezent.

Pentru cei care doresc să aibă o carieră în domeniul turismului, contabilității sau să lucreze în economie, conducerea Facultății de Științe Economice a suplimentat numărul de locuri.

Printre facultățile care mai fac înscrieri se numără și cea de Istorie și Științe Politice.

Înscrierile la facultățile Universității Ovidius pentru anul de învățământ, care va începe la 1 Octombrie, se vor încheia cel mai târziu pe 26 Septembrie. Conducererea Universității Ovidius spune că, la fel ca în anii trecuți, cele mai căutate specializări sunt: Medicina, Științele Economice și Matematica.

Comenteaza aceasta stire