miercuri, 24 iulie 2019

Ultimul meci pentru Lucescu?

Ultimul meci pentru Lucescu?

Puternic afectați după remiza de la Piatra Neamț, contra Albaniei, tricolorii întâlnesc marți seară, la Minsk, supriza primei etape din preliminariile Campionatului European din 2012, Belarus. Partida se anunță una extrem de dificilă pentru elevii lui Răzvan Lucescu, după scandalul uriaș izbucnit după remiza de vineri, contra Albaniei, dar mai ales din cauza numeroaselor critici aduse la adresa selecționerului, care îi cer acum demisia. Totuși, salvarea lui Lucescu ar putea veni de la Cristi Chivu, care a absentat în prima partidă a preliminariilor din cauza unei suspendări, astfel că prezența sa în teren, alături de Tamaș, ar da un plus de încredere în defensivă. Pe lângă acesta, față de primul 11 folosit în partida de la Piatra Neamț, în linia defensivă putea regăsi Maftei, care i-ar lua astfel locul lui Contra, considerat prea bătrân pentru a mai putea face față unui meci la un asemenea nivel. De asemenea, modificări ar putea apărea în linia mediană, de unde vor lipsi Deac și Cociș, locul lor urmând a fi luat de Herea, Mureșan sau Rădoi, pentru ca în atac, Bogdan Stancu să îl înlocuiască pe Marica, atacantul nemulțumindu-l profund pe Lucescu contra albanezilor. De partea cealaltă, Belarusul promite să repete evoluția de pe Stade de France, și anunță că vrea să bifeze cea de a doua victorie din preliminarii pentru a intra astfel în calculele calificarii. Totuși, succesul din Franța i-a costat scump pe bieloruși, la revenirea în țară mai mulți jucători ai lui Stanghe acuzând o puternică stare de oboseală. La fel de interesant se anunță și duelul dintre Marica, în cazul în care va fi folosit, și vedeta gazdelor, Alksandr Hleb, cei doi fiind colegi în trecut la Stuttgart. Belarus - România se joacă marți, la Minsk, cu începere de la ora 20 și 30 de minute.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.