luni, 19 august 2019

Un bărbat a fost surprins în timp ce face baie în mare alături de un rottweiler - FOTO

Un bărbat a fost surprins în timp ce face baie în mare alături de un rottweiler - FOTO

Deși accesul persoanelor însoțite de animale este interzis pe plajă și se sancționează cu amendă cuprinsă între 10.000 și 20.000 de lei, deținătorii de animale trec peste acest aspect și continuă să își ducă patrupedele, în unele cazuri unele din rase periculoase, la plajă.

Un bărbat a fost surprins în timp ce făcea baie în mare alături de câinele său, un rottweiler. Oamenii aflați pe plaja din stațiunea Mamaia l-au fotografiat și apoi ne-au trimis imaginile pe pagina de Facebook - Reporter Neptun TV.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, o tânără a fost filmată în timp ce își plimba câinele, un pitbull, pe plajă, fără lesă și fără botniță.

VEZI ȘI: O tânără și-a plimbat câinele periculos pe plajă, printre copii, fără lesă sau botniță: 'Vezi-ți de treaba ta!' - VIDEO

Potrivit legii, accesul pe plajă al persoanelor însoțite de animale este strict interzis, cu excepția câinilor din dotarea Ministerului Administrației și Internelor (MAI) și a câinilor utilitari ai persoanelor cu dizabilități.

În al doilea rând, pe plajă nu au voie, sub nicio formă, să circule sau să staționeze vehicule, cu excepția celor care asigură intervenții operative și a celor de întreținere a plajelor.

Aceste fapte, comise de persoane fizice sau juridice, constituie contravenție și se sancționează cu o amendă cuprinsă între 10.000 și 20.000 de lei.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire