duminică, 25 august 2019

Un bărbat a murit înecat după ce a plonjat cu mașina în Lacul Floreasca - update

Accident teribil în Capitală. Un șofer a plonjat cu mașina în lacul Floreasca, după ce a spulberat un parapet. Avea viteză, spun martorii, și a derapat pe carosabilul alunecos. Trei ore le-a luat scafandrilor să-l scoată la suprafață, iar când au reușit, au văzut că bărbatul a murit încercând să se salveze pe geamul portierei din dreapta. Trecătorii spun că în mașină ar fi fost trei persoane, dar scafandrii nu au găsit decât una.

 

Trecuse de miezul zilei, când mai mulți oameni au privit înmărmuriți cum în zona Podului Băneasa un șofer pierde controlul volanului, rupe un parapet și se prăbușește în Lacul Floreasca. Martorii spun că în mașină ar fi trei persoane, așa că pompierii cheamă în ajutor și scafandrii pentru a scoate victimele din mașina deformată în urma impactului puternic cu apa.

Din păcate, scafandrii nu reușesc să intervină pentru a scoate bărbatul pe care l-au zărit în mașină. Specialiștii au dat de la bun început puține șanse victimei. După aproximativ o oră, la fața locului ajunge o macara care încearcă să scoată mașina însă nu reușește, din pricina cablurilor de lângă pod. Când văd că nu au sorți de izbândă, scafandrii încep să tragă autoturismul la mal. Acțiunea de salvare a scafandrilor este blocată de stâlpii din lac, așa că la fața locului este adusă o macara mai mare. După trei ore de chin, mașina este în sfârșit scoasă din apă, iar dinăuntru se vede corpul neînsuflețit al unui bărbat de 36 de ani. Când s-a văzut prins în capcana de apă a încercat să iasă pe geamul portierei din dreapta. Nu a reușit decât pe jumătate, spun martorii, pentru că și-a prins un picior în scaunul mașinii. Ancheta continuă la poliție pentru a se stabili dacă într-adevăr în autoturism erau și alte persoane, așa cum s-a anuțat inițial.

Comenteaza aceasta stire