vineri, 23 august 2019

Un bărbat a murit, o femeie gravidă și un copil de doar trei ani, răniți din cauza unui șofer neatent

Un bărbat a murit, o femeie gravidă și un copil de doar trei ani, răniți din cauza unui șofer neatent

Un bărbat a murit, iar o gravidă și un copil au fost răniți, luni dimineața, într-un accident rutier petrecut pe DN 22 Tulcea-București, în localitatea Ciucurova.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei, mașina, condusă de un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a ieșind de pe carosabil și oprindu-se într-un gard. În autoturism se mai aflau o femeie, de 24 de ani, și un băiat, de 3 ani.

"În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto și decesul conducătorului auto. Conducătorul auto deținea permis de conducere. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului", se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță, Dumitru Vâlcu, a precizat pentru AGERPRES că în prezent femeia și copilul se află în investigații medicale în Spitalul Județean de Urgență din municipiul Tulcea.

În funcție de rezultatele acestor investigații se va decide dacă cei doi pacienți vor rămâne internați la Tulcea sau vor fi transportați la o altă unitate medicală din țară. 

Comenteaza aceasta stire