joi, 13 decembrie 2018

Un bărbat care l-a huiduit pe Emil Boc a fost amendat

Un bărbat care a îndrăznit să scandeze lozinci împotriva Guvernului a fost amendat la Drobeta Turnu Severin. Omul  a strigat în gura mare “Jos Boc!”, “Jos Băsesecu!”. Asta în timp ce premierul se afla în Palatul Administrativ din municipiu. Și în alte zone în care a fost astăzi premierul, românii l-au primit tot cu reproșuri.

Episodul s-a petrecut în timp ce premierul Emil Boc și Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, participau la Drobeta Turnu Severin, la semnarea a trei contracte de reabilitare a unor obiective din Mehedinți. La finalul evenimentului, șeful Executivului a fost întrebat despre incidentul de afară. Bărbatul a fost amendat cu 200 de lei, pentru tulburarea liniștii publice, după ce a scandat mai multe lozinci împotriva Guvernului Boc. Incidentul a avut loc în timp ce premierul era la o întâlnire cu autoritățile locale. Mai mult, îndrăznețul a fost ridicat de jandarmi. Premierul nu a fost primit mai bine nici în localitatea Ciochiuța din Mehedinți. Șeful Guvernului a fost huiduit și ieri de zeci de persoane la Râmnicu Vâlcea. El a avut un schimb de replici cu un bărbat care i-a strigat “Rușine” și “V-ați bătut joc de popor”.

Comenteaza aceasta stire

Scandal în Camera Deputaților. 'Domnule președinte ilegal'/ 'Numai boii sunt consecvenți'
De Neptun TV 12 decembrie 2018

Scandalul privind revocărilor lui Liviu Dragnea și Florin Iordache au continuat azi, în Camera Deputaților, alesul PNL Raluca Turcan acuzând PSD că vrea falsificarea stenogramelor de săptămâna trecută.

SCANDAL ÎN PARLAMENT. Opoziția susține VICTORIA în Camera Deputaților și revocarea lui Dragnea de la conducere! Prima reacție a liderului PSD
De Mediafax 5 decembrie 2018

Deputatul PNL Raluca Turcan susține că votul dat în Parlament, chiar dacă nu a fost supus de președintele de for, a respectat procedura, așa că Liviu Dragnea a pierdut funcția de președinte al Camerei Deputaților. Turcan afirmă că dacă nu e recunoscut votul, Opoziția va părăsi plenul.

Noii miniștri au depus jurământul la Cotroceni. Iohannis a refuzat numirea lui Vasilescu și Laufer! Dragnea și Tăriceanu, absenți de la ceremonie
De Neptun TV 20 noiembrie 2018

Noii miniștri ai Cabinetului Dăncilă au depus jurământul, marți, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis urându-le succes în noul mandat. Anterior șeful statului a anunțat că respinge numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Transporturilor și a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării.

Premierul Viorica Dăncilă anunță schimbările din Guvern. Cum arată Executivul remanierat
De Neptun TV 19 noiembrie 2018

„Eu vreau să nu privesc înapoi. Eu vreau să privesc spre viitor. Eu cred că vor performa în această echipă și faptul trebuie să arate că sunt în stare să își ducă la îndeplinire programul de guvernare, vor fi un stimulent pentru ei", a mai spus premierul.

Gheorghe Donțu a anunțat candidații PSD la alegerile locale din 2020
De Neptun TV 14 noiembrie 2018

Invitat în această seară la emisiunea „Audiență în direct“, moderată de Măriuca Androne, consilierul județean PSD și președintele organizație de seniori PSD Constanța a anunțat în premieră numele candidaților PSD la alegerile locale din 2020.