marţi, 16 octombrie 2018

Un bărbat care l-a huiduit pe Emil Boc a fost amendat

Un bărbat care a îndrăznit să scandeze lozinci împotriva Guvernului a fost amendat la Drobeta Turnu Severin. Omul  a strigat în gura mare “Jos Boc!”, “Jos Băsesecu!”. Asta în timp ce premierul se afla în Palatul Administrativ din municipiu. Și în alte zone în care a fost astăzi premierul, românii l-au primit tot cu reproșuri.

Episodul s-a petrecut în timp ce premierul Emil Boc și Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, participau la Drobeta Turnu Severin, la semnarea a trei contracte de reabilitare a unor obiective din Mehedinți. La finalul evenimentului, șeful Executivului a fost întrebat despre incidentul de afară. Bărbatul a fost amendat cu 200 de lei, pentru tulburarea liniștii publice, după ce a scandat mai multe lozinci împotriva Guvernului Boc. Incidentul a avut loc în timp ce premierul era la o întâlnire cu autoritățile locale. Mai mult, îndrăznețul a fost ridicat de jandarmi. Premierul nu a fost primit mai bine nici în localitatea Ciochiuța din Mehedinți. Șeful Guvernului a fost huiduit și ieri de zeci de persoane la Râmnicu Vâlcea. El a avut un schimb de replici cu un bărbat care i-a strigat “Rușine” și “V-ați bătut joc de popor”.

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis începe astăzi vizita de stat în Republica Italiană, prima după 45 de ani
De Neptun TV 14 octombrie 2018

Președintele va avea, și la Roma, o întrevedere cu Primarul orașului, Virginia Raggi, urmată de o întâlnire cu reprezentanții comunității românești, cea mai numeroasă din afara granițelor și cea mai mare comunitate străină din Peninsulă. La întâlnire va participa și primar, Virginia Raggi, a conchis Administrația Prezidențială.

Ce prevede Ordonanța de Urgență pe legile justiției. Pensionarea magistraților, amânată
De Mediafax 12 octombrie 2018

În Ordonanța pe legile justiției, care a ajuns vineri seară spre aviz la CSM, sunt prevăzute o serie de modificări, între care se numără și amânarea pensionării anticipate a magistraților întrucât va avea un impact major asupra funcționării instanțelor și parchetelor.

Elena Udrea și Alina Bica, în arest preventiv pentru două luni, anunță șeful biroului Interpol Costa Rica
De Neptun TV 4 octombrie 2018

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute de polițiști în Costa Rica în noaptea de miercuri spre joi, a confirmat Biroul de Presă al IGPR.

Premierul Viorica Dăncilă, în Parlamentul European: Nu am venit să dau socoteală, ci din respect pentru forul european
De Neptun TV 3 octombrie 2018

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în cadrul dezbaterii din Parlamentl European, că miercuri i-a informat pe membrii acestui for despre abuzurile care s-au petrecut în România din cauza protocoalelor secrete, solicitându-le acestora să nu le mai ignore.