luni, 26 august 2019

Un bărbat care traversa neregulamentar a fost accidentat

Graba l-a băgat în spital pe un bărbat de 65 de ani din Constanța. Deși avea trecerea de pietoni aproape, pensionarul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a aventurat să traverseze printre mașini. Șoferul unui autoturism nu a mai putut să îl ocolească și l-a lovit. O autospecială SMURD a dus victima la spital.

 

Bărbatul de 65 de ani tocmai ieșise dintr-un bar, spun martorii, și se îndrepta spre casă. A vrut să traverseze bulevardul 1 mai vechi la întîmplare, deși trecerea de pietoni era aproape. Șoferul unui jeep l-a văzut prea tîrziu și nu a mai putut să îl ocolească.

Un echipaj SMURD  a ajuns la fața locului și a stabilizat victima. Pe fir au intrat și polițiștii, care au stabilit primele concluzii.

Testat cu aparatul Dragger a fost și tânărul de 21 de ani care se afla la volan, însă nu consumase băuturi alcoolice. Pietonul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru investigații și tratament. Medicii spun că starea lui este stabilă. Cînd își va reveni, riscă să fie amendat de polițiști pentru că a traversat prin loc nepermis.

 

 

 

Comenteaza aceasta stire