sîmbătă, 20 iulie 2019

Un copil a căzut de pe acoperișul unui centru de plasament din Timișoara

Un copil de 10 ani a ajuns la spitalul din Timișoara după ce a căzut, în această dimineață, de pe acoperișul unui centru de plasament. Fugise, împreună cu fratele lui mai mare, cu gândul de a ajunge la mama lor care îi vizitase ieri. Băieții și-au petrecut noaptea sub cerul liber, pe acoperiș. Cei doi frați, unul de 11 și celălalt de 10 ani au dispărut sâmbătă seara, după petrecerea de Haloween. Angajații Centrului au sunat imediat la numărul de urgență 112. Au fost căutați prin toată Timișoara de polițiști, însă nici urmă de ei. Abia în această dimineață, un supraveghetor i-a văzut pe acoperișul centrului de plasament. Băiatul a fost internat în spital. Medicii spun că viața lui nu este în pericol. Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș au aflat că cei doi frați au stat toată noaptea pe acoperiș. Băieții au ajuns în centrul de plasament din cauza relelor tratamente de acasă. Autoritățile încearcă să afle cum au urcat cei doi frați pe acoperiș. Cel de 11 ani le-a spus polițiștilor că sperau să ajungă în comuna timișeană Ianova, acolo unde locuiește mama lor. Copiii erau la centrul de plasament din luna iunie, iar ieri fuseseră vizitați de mama lor.

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.