duminică, 30 aprilie 2017

Un copil de 14 ani, dus pentru prima dată la patinoar, a fost dat afară de patron pentru că este sărac - VIDEO

loading...
Un copil de 14 ani, dus pentru prima dată la patinoar, a fost dat afară de patron pentru că este sărac - VIDEO

Un copil de 14 ani, care a pus pentru prima dată patinele în picioare, a fost gonit de la un patinoar pe motiv că avea șosetele murdare.

Un angajat al patinoarului a spus că are dreptul să-și selecteze clientela. Adolescentul nu are posibilități materiale, iar un grup de tineri a vrut să-i facă această surpriză în prag de sărbători.

Samson este un copil nevoiaș din Baia Mare. În 14 ani, nu a avut niciodată ocazia să se dea cu patinele. Mai mulți tineri cu inimă s-au mobilizat și l-au dus la un patinoar înainte de sărbători, potrivit ziarmm.ro.

Visul adolescentului a fost spulberat însă imediat de către un angajat al patinoarului. Bărbatul l-a gonit pe motiv că are șosetele murdare.

Pentru că nu are cu ce să se îmbrace, Samson a primit și haine noi.

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.