joi, 18 ianuarie 2018

Un director prin porumb

Un director prin porumb

Să facem cunoștință cu personajele principale ale poveștii noastre. Multalâp Pervin, în anul 1998, directorul proaspăt numit în fruntea unei societăți din Lumina, care produce furaje pentru animale.

Angajații  furioși că noul director nu face nimic pentru a le plăti salariile restante pe 3 luni.

Aidîn Dogan, omul de afaceri turc care vroia să cumpere societatea de la stat și pe care angajații îl acuzau că este mânâ-n-mână cu directorul, pentru a scoate un preț cât mai bun pe acțiuni.

Aproape 100 de angajați intraseră în grevă și se baricadaseră în interiorul societății, hotărâți să nu-l lase pe director  să plece fără să le dea banii. Acesta însă a găsit o breșă prin lanțul uman și a dispărut...în porumb.

Cu pantalonii în vine, fuga directorului prin lanul de păpușoi ține doar câteva secunde, până când un muncitor mai iute de picior pune mâna pe el și îl aduce din nou la birou. Scandalul s-a terminat abia după câteva zile când oamenii și-au primit banii. Cât despre societatea respectivă...

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

21 decembrie - cea mai scurtă zi a anului! SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017
De Neptun TV 21 decembrie 2017

În această zi, emisfera nordică a planetei este în punctul cel mai îndepărtat față de soare, scrie USA Today. Momentul exact are loc în același timp peste tot pe Terra. În România, are loc la 18:28.