marţi, 18 iunie 2019

Un francez și-a ucis fiul de 3 ani băgându-l în mașina de spălat

Francezii nu pierd nicio ocazie să ne batjocorească, însă nu-și văd conaționalii care comit crime inimaginabile. Un bărbat din Paris și-a ucis fiul de numai 3 ani, după ce a aflat că acesta nu a fost cuminte la grădiniță. Bărbatul l-a băgat pe micuț în mașina de spălat. Gestul lui Christopher Champenois a șocat întreaga Franță. Bărbatul și-a ucis copilul, după ce a vrut să-l pedepdească fiindcă micuțul de numai 3 ani nu a fost cuminte la grădiniță. Ultimele clipe de viață ale băiatului au fost un coșmar. Tatăl lui l-a dezbrăcat și l-a aruncat în mașina de spălat rufe. Crezând, probabil, că acest lucru nu este suficient, francezul de 33 de ani a programat câteva cicluri de spălare cu apă rece.

Mama copilului a fost cea care l-a scos din mașină. Rănile suferite de micuț la cap i-au fost, însă, fatale. Mama copilului i-a spus vecinei că Bastien a căzut pe scări, lucru susținut și de soțul ei. Dar sora cea mare a băiatului, în vârstă de 5 ani, a mărturisit ca tatăl lor obișnuia să-l pedepsească aspru pe fratele ei. Și vecinii au declarat că micuțul a fost chiar închis în dulap timp de câteva ore și lăsat afară, în frig. Christopher Champenois este acuzat de omor din culpă. De asemenea, soția lui va fi judecată pentru că nu a intervenit pentru a-și apăra fiul.

Comenteaza aceasta stire

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.

Financial Times: Demisia Theresei May riscă să conducă la producerea unui Brexit fără niciun acord
De Mediafax 25 mai 2019

Demisia premierului Theresa May deschide drumul unei competiții haotice pentru conducerea Partidului Conservator și amplifică probabilitatea ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană fără niciun acord Brexit, comentează cotidianul Financial Times.

Alegerile europene au început. Unde își exercită cetățenii deja dreptul la vot
De Neptun TV 23 mai 2019

Marea surpriză pe scena olandeză o reprezintă Partidul Forumul pentru Democrație, care a fost fondat cu doar 2 ani în urmă de Thierry Baudet. Prin discursuri populiste, afirmații scandaloase și nefondate, partidul aspiră la un referendum privind ieșirea Olandei din UE, acuzând UE de atacurile teroriste de pe continent care, conform partidului, au avut loc din cauza unei proaste gestionări a migrației ilegale. Partidul dorește și retragerea Olandei din Acordul de la Paris privind lupta împotriva schimbărilor climatice, ieșirea din Schengen și, la dorința cetățenilor, din zona euro. Partidul este estimat să obțină 5 locuri, ceea ce ar aduce o pondere mai mare familiei Conservatorilor și Reformiștilor din Parlamentul European.