duminică, 25 august 2019

Un Hamburg prea puternic pentru HCM Constanța

Un Hamburg prea puternic pentru HCM Constanța

 

HCM Constanța n-a reușit să țină pasul cu liderul grupei C decât în startul partidei din Sport Halle Arena. Hamburg a accelerat decisiv pînă la pauză, 20-11, într-un meci pe care antrenorul suedez Per Carlen l-a văzut desfășurat în ritm de... rock and roll!

Golul serii i-a aparținut lui Schroeder la o aeriană senzațională, plecată din mâna slovenului Vugrinec! HCM a răspuns imediat, încercînd să puncteze măcar la impresia artistică, dar Onyejekwe a călcat semicercul înainte de a voleibala seriviciul lui Riganas în poarta lui Bitter, omul care le-a lăsat un gust amar de tot constănțenilor cu cele 23 de parade ale sale! ”Solo”-ul serii i-a aparținut însă croatului Lackovic, marcator din toate pozițiile pentru o victorie la scor, 36-25, savurată în stil german de fanii alb-albaștrilor. Hamburg a ratat doar acordul final, terminînd recitalul cu o minge în transversală, dar nu prea mai era nimic de spus...

Regrete în plus doar pentru accidentarea lui Buricea, care ratează probabil ultimele meciuri din acest an, marți la Suceava și duminica viitoare acasă cu Știința Bacău.

Rezultatul de la Hamburg nu diminuează totuși șansele la calificare ale constănțenilor, care mai au de jucat pe teren propriu cu Wisla Plock, pe 9 februarie și cu Sankt Petersburg pe 16 februarie, iar în deplasare, cu Cimos Koper pe 25 februarie.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire