duminică, 21 iulie 2019

Un medic de la Urgență a măturat pe jos cu un senator: 'Mă nenorociților, și aici procedați ca politicienii, faceți trafic de influență?'

Un medic de la Urgență a măturat pe jos cu un senator: 'Mă nenorociților, și aici procedați ca politicienii, faceți trafic de influență?'

Un medic al Spitalului Județean de Urgență Argeș a fost implicat, săptămâna aceasta, într-un incident mai puțin obișnuit. Femeia a înfruntat un politician care sunase pentru a interveni pe lângă managerul unității medicale pentru a nu sta la coadă.

Concret, un senator de Vâlcea care a ajuns cu mama sa la Urgența Spitalului Județean, căruia i s-a părut că stă prea mult la ușă, a procedat în clasicul stil româneasc: a sunat pe cineva, ca să sune pe altcineva, care să sune mai departe, pentru a da domnul să primească tratament VIP.

Mai exact, senatorul PSD de Vâlcea a apelat la colegul de partid de la Argeș, respectiv, senatorul Șerban Valeca, președintele PSD-ului, care, la rândul său, l-a sunat pe managerul Sorin Vasilescu, care, mai departe, a sunat la Urgență, ca respectivul politician și mama sa să fie băgați în față, peste rând!  

Numai că la capătul firului nu au mai dat de o persoană la fel de servilă. Când a auzit ce i se cere să facă, doctorița de la Urgență a ieșit în hol cu o falcă în cer și una în pământ și l-a luat la rost pe senator într-un limbaj nu foarte academic, dar foarte pe înțelesul respectivului: "Mă, fir-ați ai dracului voi de nenorociți, și aici procedați ca politicienii, faceți trafic de influență? Să nu vă prind că vreti să intrați în față...!".

sursa: universulargesean.ro.

Comenteaza aceasta stire