vineri, 22 iunie 2018

Un nou dosar pe numele lui Dragnea, la DNA: 'Resping categoric acuzațiile'

Resping categoric acuzațiile. Vorbim despre un atac violent; miza este preluarea PSD. Este reacţia președintelelui PSD, Liviu Dragnea, după ce procurorii DNA i-au adus la cunoștință că este urmărit penal pentru cinci capete de acuzare în legătură cu un dosar ce vizează Tel Drum. La rândul său, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că Liviu Dragnea trebuie să treacă peste această perioadă. Tăriceanu a spus că orice persoană este nevinovată până când judecătorii dau o decizie definitivă în acest sens.

DNA a anunțat astăzi că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privința acordării de contracte. Președintele PSD a declarat că respinge toate acuzațiile.

 Alături de Liviu Dragnea, astăzi la DNA, au venit și aproximativ 50 de social democrați, care au dorit să își arate susținerea față de liderul lor.

 După ce a primit veștile de la procurorii anticorupție, Dragnea a spus că a fost sunat și de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

După audierea lui Dragnea la DNA, membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 au decis să o cheme din nou la audieri pe procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Propunerea a fost făcută de deputatul PSD Liviu Pleșoianu, iar decizia a fost luată cu 9 voturi pentru, 2 voturi împotrivă și 2 abțineri.

De cealaltă parte, liberalii au anunțat că inițiază revocarea lui Dragnea din fruntea Camerei Deputaților. Demersului liberalilor pare să se alăture și celelalte partide din opoziție, PMP și USR. 

Comenteaza aceasta stire

Mandatul lui Andrei Năstase, INVALIDAT. Scrutinul pentru desemnarea primarului Chișinăului a fost ANULAT
De Neptun TV 19 iunie 2018

Partidul Socialist ceruse instanței să declare nule alegerile locale anticipate desfășurate în 3 iunie, argumentând că Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr (centru-dreapta), a organizat acțiuni electorale în ziua celui de-al doilea tur de scrutin.

Sute de mii de oameni protestează împotriva statului paralel
De Neptun TV 9 iunie 2018

Mai multe persoane, prezente sâmbătă în Piața Victoriei, pentru mitingul PSD - ALDE, au prezentat stări de rău.

CONSTANȚA. PNL a demarat Campania 'Orașul poartă semnătura ta'!
De Robert Nenciu 29 mai 2018

Potrivit liberalilor, în urma răspunsurilor primite de la constănțeni, o parte din probleme se vor materializa în proiecte de hotărâre ce vor fi supuse votului Consiliului Local Constanța.