vineri, 19 iulie 2019

Un nou francez în Formula 1

Un nou francez în Formula 1

Fosta echipă Virgin Racing, care va fi redenumită Marussia din sezonul viitor al Marelui Circ a confirmat oficial linia de piloți pe care o va utiliza în 2012. Astfel, noul coechipier al germanului Timo Glock va fi francezul Charles Pic, despre care presa internațională a scris că a semnat un contract cu rușii încă de la începutul lunii noiembrie. Pic a concurat în ultimii doi ani în competiția GP2 și a testat mașina de Formula 1  a echipei  Marussia la Abu Dhabi . La rândul său, șeful John Booth a explicat că Pic a impresionat echipa la Abu Dhabi în special în ceea ce privește simularea unei curse.În urma acestei decizii, Jerome D'Ambrosio își încheie cariera în Formula 1 după un singur sezon, în care cea mai bună clasare a fost locul 14 obținut în Australia și Canada.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.