marţi, 23 mai 2017

Un nou showroom Exclusiv Auto la Constanța, în centrul comercial VIVO - VIDEO

loading...

Un nou showroom Exclusiv Auto la Constanța! Pasionații de mașini pot vedea și chiar încerca orice model doresc din gama mărcilor Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Hyundai și SEAT.

Showroom-ul a fost deschis, astăzi, în centrul comercial VIVO Constanța, într-un spațiu generos de 120 de mp, amenajat lângă Cinema City. Până la sfâșitul acestui an vor fi expuse diverse modele de autoturisme la prețuri speciale.

„Ideea a fost următoarea: oamenii sunt ocupați, iar noi îi așteptăm la showroom-uri și ajung su nu ajung. Până la urmă ca să poți cumpăra sau ca să poți lua o decizie trebuie să vezi produsul și evident să îl testezi. Și atunci am zis să venim noi cu brand-urile și cu produsele cât mai aproape de oameni. Fiecare model expus are o ofertă specială, avantaje client și oferte de service”, a declarat Camelia Ciciu, director de marketing Exclusiv Auto.

Atracția showroom-ului este Range Rover-ul Evoque, singurul SUV decapotabil. În noul showroom clienții pot să admire modelele prezentate, iar în cazul în care doresc să facă o achiziție vor fi direcționați către punctele de lucru din oraș.

Datorită experienței dobândită în timp și a gamei variate de servicii, echipa Exclusiv Auto poate acoperi la nivel înalt toate solicitările clienților. Cei interesați de oferte pot vizita showroom-ul din centrul comercial VIVO zilnic, între orele 12.00 – 22.00.

loading...

Comenteaza aceasta stire

Controale de amploare la parcurile auto din Constanța! Mașini second-hand fără garanție și cu kilometrajul dat înapoi - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 22 mai 2017

Mașini second-hand, fără garanție și cu kilometrajul modificat. Sunt doar câteva dintre gravele nereguli constatate de comisarii de la Protecția Consumatorului în urma unui control efectuat la mai multe parcuri auto din Constanța. Și mai grav este că inspectorii au constatat că aproape toți comercianții de autoturisme verificați fac evaziune fiscală.

Lista prețurilor asigurărilor RCA în funcție de vârstă și de capacitatea motorului!
De Alin Tarnovschi 17 mai 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunțat astăzi tarifele de referință pentru polițele RCA, conform prevederilor OUG nr. 54/2016 și a normei privind metodologia de calcul a acestora.

Un nou tip de sens giratoriu a apărut în România - noua modă în infrastructura rutieră!
De Alin Tarnovschi 13 mai 2017

După inaugurarea primului giratoriu suspendat în urmă cu un an, România ar putea avea încă patru astfel de proiecte, dintre care trei doar pe Centura București. În timp ce unii ingineri spun că acesta prezintă mai multe avantaje decât un sens giratoriu la nivel cu solul sau un pasaj drept, alții susțin că este incomod pentru șoferi și prea scump.

Un nou showroom Exclusiv Auto la Constanța, în centrul comercial VIVO - VIDEO
De Ioana Paidos 12 mai 2017

Un nou showroom Exclusiv Auto la Constanța! Pasionații de mașini pot vedea și chiar încerca orice model doresc din gama mărcilor Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Hyunday și SEAT.

Prețul RCA, la un pas de a exploda. Cum se vor calcula tarifele de referință?
De Neptun TV 11 mai 2017

Potrivit proiectului, tariful de referință se va calcula trimestrial, pe baza daunei medii determinate statistic pentru fiecare categorie de vehicul în parte și a plăților efective de daune achitate de asigurătorii, raportate la frecvența statistică a producerii evenimentelor pe categoria segmentelor de autovehicule.

Acest video ne dovedește din nou de ce sunt considerați șoferii din Constanța cei mai periculoși din țară - VIDEO
De Alin Tarnovschi 10 mai 2017

Un videoclip postat de un șofer care a înregistrat în trafic o scenă desprinsă parcă din filmele SF ne demonstrează, încă o dată, de ce sunt considerați șoferii din Constanța drept cei mai periculoși din țară.

ANAF a publicat lista COMPLETĂ cu mașinile confiscate, scoase la licitație. BMW seria 5 la 900 de lei!
De Alin Tarnovschi 9 mai 2017

ANAF scoate la licitație 30 de mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite. Licitația este programată pentru 11 mai, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Suceava.

ACCIDENT GROAZNIC. Cum arată o dubiță după ce a lovit în plin o căprioară pe autostradă - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 8 mai 2017

O autoutilitară a fost serios avariată după ce a lovit în plin, pe o autostradă, o căprioară. Impactul a fost atât de puternic încât animalul a ajuns pe bancheta mașinii.

Guvernul ia în calcul prelungirea înghețării tarifelor RCA cu încă trei luni
De Neptun TV 5 mai 2017

Executivul ia în calcul prelungirea plafonării tarifelor RCA cu încă trei luni, au declarat, vineri, surse guvernamentale. Plafonarea asigurărilor de răspundere civilă auto ar putea fi discutată chiar în ședința de guvern din această după-amiază.

Ești în căutarea unei mașini bune? ANAF scoate la vânzare zeci de mașini, iar prețurile pornesc de la 600 de lei!
De Alin Tarnovschi 4 mai 2017

ANAF scoate la licitație 30 de mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite. Prețurile de pornire variază între 600 de lei și 1.400 de lei și includ TVA.

Prețurile asigurărilor RCA se majorează! Ce șoferi vor plăti mai mult pentru asigurarea mașinii
De Alin Tarnovschi 2 mai 2017

Vești proaste pentru șoferi! Polițele RCA, mai scumpe cu cel puțin 20 de procente din această lună. După plafonare vine potopul prețurilor. Polițele RCA se vor scumpi din nou de la mijlocul lunii mai cu cel puțin 20 de procente, anticipează brokerii.

Schimbare MAJORĂ pentru toți șoferii, începând cu 1 mai! Care este cea mai mare surpriză
De Alin Tarnovschi 1 mai 2017

Tarife mai mari și fluctuante, prețuri speciale pentru șoferii cu multe daune la activ, tarif de referință, limite mai mari de despăgubire. Acestea sunt doar câteva dintre schimbările majore care vor afecta cei aproximativ 5,5 milioane de șoferi din România.

ADEVĂR SAU MINCIUNĂ? Cinci sfaturi care te vor ajuta să scoți un consum mai mic pentru mașina ta!
De Alin Tarnovschi 27 aprilie 2017

De cele mai multe ori, folclorul este luat în seamă mai mult decât sfaturile specialiștilor, dar efectele sunt negative. În continuare vă prezentăm cele mai cunoscute 5 mituri despre condusul economic, potrivit promotor.ro.

SCHIMBĂRI MAJORE PENTRU ȘOFERI. Cum vor fi chemați în service-uri proprietarii de mașini noi și cei de mașini vechi?
De Alin Tarnovschi 27 aprilie 2017

Mașinile noi vor face prima inspecția tehnică periodică (ITP) la 3 ani, în timp ce mașinile mai vechi de 12 ani o vor face anual, a anunțat George Adrian Dincă la Știrile TVR.

Povestea unei campioane! O româncă de 25 de ani conduce un TIR de 40 de tone prin toată Europa - FOTO
De Alin Tarnovschi 25 aprilie 2017

O tânără în vârstă de 25 de ani din Alba a reușit performanța de a deveni șofer profesionist pe TIR. Alina Emanuela Cioancă conduce de câteva luni un autocamion de peste 40 de tone pe drumuri și autostrăzi din toată Europa.

TAXA DE POLUARE SE ÎNTOARCE! Uniunea Europeană vrea să TAXEZE fiecare mașină în funcție de emisii!
De Alin Tarnovschi 24 aprilie 2017

Șoferii care au vehicule mai vechi și călătoresc prin Uniunea Europeană ar putea fi nevoiți, în curând, să plătească taxele de drum diferențiat, în funcție de emisiile poluante ale mașinilor deținute, potrivit capital.ro.

Veste bună pentru șoferi! Se anunță modificări MAJORE la asigurările RCA
De Alin Tarnovschi 24 aprilie 2017

Pentru a se evita situațiile în care șoferii care au suferit accidente au probleme cu plata daunelor la care sunt îndreptățiți din partea firmelor de asigurare, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) va impune noi obligații acestora, care țin în special de informarea clienților.