duminică, 23 septembrie 2018

Un nou titlu pentru Ana

Sportul constănțean a bifat astăzi un nou succes! Gimnasta clubului Farul, campioana mondială Ana Porgras a cucerit titlul național în proba de individual compus, în cadrul întrecerilor desfășurate la Onești. Ana a fost urmată pe podium de colegele sale de națională, Amelia Racea și Raluca Haidu, ambele de la Cetate Deva. Clubul din Hunedoara a cucerit de altfel titlul național în concursul pe echipe, Dinamo încheind pe locul 2, iar Onești pe 3. Sâmbătă și duminică, în cadrul Naționalelor de la Onești sunt programate finalele pe aparate, atât la masculin cât și la feminin.

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.